9
Fudbal

HIT U SRBIJI: Ni u crveno, ni u crno-belom, svadba uz ‘You’ll never walk alone’! (FOTO)

Objavljeno: 18.08.15 u 16:50

Liverpul je zasigurno jedan od najpopularnijih klubova na svetu, a Srbija zemlja čuda – zato ne čudi nesvakidašnji potez dvoje mladih ljudi.

‘Ljubav prema klubu, ne može da prestane, dok živim klicaću njemu – volim te LIVERPULE!’ Tako bi u svojevrsnom rimejku navijačke pesme jednog našeg kluba, glasio zavet dvoje mladih ljudi, koji su se u selu Andrejevica obavezali na večnu vernost uz zvuke omiljene im himne ‘You’ll never walk alone‘.

Glavni akteri su Jovan i Marija Vuković, koji su u dresu Liverpula i pratnju himne ovog kluba, rekli sudbonosno ‘DA’. Novopečeni mladenci su pre nekoliko meseci dobili i sina Filipa, koji će sasvim sigurno povećati armiju navijača Liverpula u Srbiji.

Šta mislite, gde će ići na medeni mesec? Imate pravo da pogađate samo jednom. Liverpul će za desetak dana ugostiti Vest Hem, ali i mladence Vuković. Neka je sa srećom!

utakmicars-svadba

0
0

9 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da jos ima zatucanih ljudi koji bi da drugima odredjuju sta i kako da rade…. Svaka cast mladenci, srecno!

    0
    0
    Odgovori
  2. E moji srbi…..što englezi….
    Ni csk….spartak….pao…..olimpijakos….
    Nek se Zvezda i Partizana malo zamisle….????

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter