4
Evropske lige

ENGLEZI TVRDE: Srbin spavao sa doktorkom Karneiro (FOTO)

Objavljeno: 18.08.15 u 10:55

Mnogo prašine se na „ostvu“ podiglo oko slučaja doktorke Eve Karneiro koju je menadžer Čelsija najurio sa klupe.

Naime, Britaniju je zapalilo „otkriće“ tabloida „The Sun“ koji je javnosti otkrio da je Eva Karneiro, zapravo, „izletela“ iz lekarskog tima zato što je spavala sa pojedinim igračima Čelsija.

„The Sun“ je ovu informaciju preneo u okviru priče sa bivšim dečkom doktorke „Plavaca„, Rupertom Petersonom- Vordom koji je izjavio da mu je Eva priznala da je imala romansu sa fudbalerom Čelsija, ne želeći da mu otkriva njegovo ime.

Ubrzo, britanski mediji su počeli da „kopaju“ rukama i nogama kako bi saznali o kojem igraču je reč, a onda je izbor pao na kapitena reprezentacije SrbijeBranislava Ivanovića!

FOTO: Crop
FOTO: Crop

Koliko je čitava situacija bizarna, najbolje svedoči podatak da Ivanovića pojedini ostrvski mediji, čak, terete da je namerno odigrao ispod proseka u susretu sa Mančester sitijem, u kojem je Čelsi poražen sa 3:0, samo kako bi se osvetio Murinju što je odstranio lekarku Kareiro iz tima. 

Tabloidi su osnov za svoje tvrdnje pronašli u dve odvojene situacije. Prva je da je desni bek „Plavaca“ nakon osvajanja Lige Evrope 2013. godine imao „specijalnu“ proslavu s Evom.

Tada je Ivanović po završetku meča Evu, naletevši na nju u masi, podigao s trave i zagrlio. Druga stvaka je čuveni“Ledeni izazov“. Eva je prošle godine, nakon što je bila izazvana od Didijea Drogbe, prozvala upravo Ivanovića.

Eva Karneiro se tada obratila Ivanoviću, koji je oženjen i ima troje dece, sledećim rečima:

– Branislave, prestani da budeš kukavica, hoću da vidim led na tvojoj glavi – kazala je Eva Karneiro.

Za sve to vreme, Branislav Ivanović je oženjen suprugom Natašom sa kojom ima troje dece, sina Stefana i blizance Anu i Andreja.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter