1
Evropske lige

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE OČARAO APENINE: On je najbolji igrač koji je ikada igrao u našem klubu!

Objavljeno: 18.08.15 u 19:10

Iz Crvene zvezde je otišao u ne baš prijateljskom tonu, sa crvenim kartonom u večitom derbiju, a u Italiji se otimaju i nude milione za njega.

Gotovo da nema tima na Apeninskom poluostrvu koji se nije interesovao za nekadašnjeg štopera Crvene zvezde, a sada ‘Bikova’ iz Torina, Nikolu Maksimovića. Pomama za njim je išla toliko daleko, da se spominjala čak i cifra od 25 miliona evra za njegov transfer.

Interesovali su Milan, Roma i najviše Napoli, gde je Maksimović već bio jednom nogom, ali je gazda Torina Urbano Kairo odbio tu ponudu uz zanimljivo obrazloženje.

– Maksimović je jedan od najboljih igrača koje smo imali u klubu od kada sam ja predsednik, odnosno punih deset godina. Sa predstavnicima Napolija smo se sastali pre tri-četiri dana i tada su nam ponudili 12.000.000 evra, plus bonuse, ali to nije adekvatno za takvog igrača. Zaista mi se sviđa Napoli, ali žao mi je, Maksimović ne ide na San Paolo. Suviše je kasno, jedino bi neka potpuno ‘luda’ ponuda mogla da promeni stvari – rekao je Kairo.

Kako stvari stoje Maksimović će ostati u Torinu i predvodiće odbranu ‘Bikova’ već u nedelju od 15 časova kada će gostovati Frozinoneu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter