5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VAZURA OBJASNIO ŠTA SE DESILO SA LOMIĆEM I DODAO: Do kraja prelaznog roka dva pojačanja u defanzivi!

Objavljeno: 17.08.15 u 11:26

 Generalni direktor kluba iz Humske, Miloš Vazura potvrdio je reči potpredsednika Milorada Vučelića da je Marko Lomić izigrao Partizan.

Evio šta se desilo:

– Marko Lomić me je zvao juče i rekao da ne može da potpiše za Paritzan. A kada smo se se videli i dogovorili u petak sve što je tražio to je i dobio. Dakle nismo mi njemu nudili ugovor, nego je on tražio i mi smo na sve njegove uslove pristali, a onda se na kraju vikenda javio sa zahtevom da mu povećamo cifru – poručio je Vazura.

Crno-beli su razočarani.

– Kad sam ga pitao da li si 100 odsto siguran da si rešio situaciju sa Rusima on je rekao: ’Milion odsto siguran’. A onda je došlo do promene i on je tražio nove uslove u ugovoru na koje mi naravno nismo spremni. Možda će se javiti tokom dana, pa ćemo videti…

Ukoliko ne dovedu Lomića do kraja dana, neće biti pojačanja za dvomeč sa BATE Borisovim.  Do kraja prelaznog roka ostalo je još dve nedelje.

– Gledaćemo da dovedemo još dva pojačanja. I to u defanzivi. Ne bih da otkrivam imena igrača sa kojima smo u kontaktu jer je to još u fazi razgovora. Mogu samo da kažem da je jedan stranac za koga treba da se plati obeštećenje, a da je drugi igrač koji ima srpski pasoš – zaključio je Vazura, a prenosi MocartSport.

A delovalo je da Lomić jedva čeka da se vrati… Doduše, tako je bilo i prošlog leta… Ovim je najverovatnije vrata Partizana zatvorio za sva vremena!

0
0

5 Komentara

  1. Не Ломићу! Марш! Ко си бре ти? Нико није изнад Партизана!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako nije,kad je Zvezda mnogo iznad partizana.Za vas vasiona i za milion godina necete osvojiti,ono sto je ona osvojila.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter