0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE NOVOG NEUSPEHA ČUKE: Milojević kovertirao ostavku

Objavljeno: 17.08.15 u 08:27

Pogotkom Miloša Trifunovića u 35. minutu, Radnički iz Niša je savladao Čukarički sa 1:0, u utakmici 6. kola Superlige.

Strateg Nišlija je imao dosta razloga za zadovoljstvo.

– Radnički je odigrao onako kako može i kako inače igra. Tvrdo, agresivno, napadali smo preko boka sa jedne na drugu stranu i uspeli smo da sprovedemo u delo to što je naša ideja na terenu. Posebno me raduje što rezultat pravimo u kontinuitetu. Znate kako se kaže, ponekad mogu svi, a stalno samo dobri. Čestitke mojim igračima i nadam se da će nastviti u ovom ritmu. Čukaričkom se zahvaljujem na fer i sportskoj igri, gostoprimstvu i korektnosti. Želim im da što pre stanu na noge i da se vrate rezultatima koje su nekad imali. U fudbalu se dešavaju pozitivne i negativne stvari. Sve to vremenom dođe na svoje – istakao je trener Radničkog iz Niša Milan Rastavac.

– Šta reći posle ovakve utakmice… Čestitao bih Rastavcu na zasluženoj pobedi. Od Radničkog smo mogli da očekujemo apsolutno to što je kolega ispričao. Što se tiče Čukaričkog, zabrinjavajuće je što nismo imali ni jednu izglednu situaciju, ni jedan udarac na gol. To nije naš stil i način igre. Koji su razlozi, da me pitate u ovom trenutku, kao nekoga ko je glavni i odgovorni urednik svega toga, vidim samo jedan veliki znak pitanja. Ne mogu da kažem ništa mojim igračima, pokušali smo ovako i onako. Sve je za duboku analizu, treba malo prespavati i ohladiti se. Videti šta dalje – priča Vladan Milojević i nastavlja:

– Da, imamo problem, imamo ga. Ne bežim ni od čega. Za uspehe Čukaričkog velike zasluge imaju igrači koji su bili i koji jesu deo tima. Oni su doveli klub na ovaj nivo. Jako se teško uspeh stvara, potrebno je mnogo vremena, truda i “fudbalske” žrtve. Ali nažalost sve to može da se sruši brzo i lako. Ja sam dugo u ovom klubu za srpske uslove i verujte mi da prvi neću dozvoliti da se ovo sruši. Ako je moj odlazak u pitanju, prvi sam koji ću da odem i da preuzmem svu odgovornost. U svakom slučaju nešto mora da se desi i to ćemo videti narednih dana. Simptomatično je da ovo već traje i ne sme više da traje. Jednom je slučajnost, drugi put možda i nije… Mnoge stvari nisu onakve kakve smo mi očekivali i želeli. Moja ostavka je kovertirana 24 časa. Ja ću sve da uradim što je u cilju ekipe, igrača i Čukaričkog – rekao trener Čukaričkog Vladan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter