0
Evropske lige

FOTO: partizan.rs

NAVIJAČI OD NJEGA OČEKUJU NAJVIŠE, A ON PORUČUJE: Sutra idemo na pobedu protiv BATE-a!

Objavljeno: 17.08.15 u 22:27

Nakon što je u revanšu sa Steauom dobio veliku počast na tribini sa najvatrenijim navijačima, a na terenu im vratio bravurom u stilu Mesija, Andrija Živković je imao jasnu poruku pred okršaj sa BATE Borisovim.

U izjavi za SOS kanal na treningu u Minsku, Andrija Živković saznao je da je proglašen za najboljeg igrača meseca u izboru ove televizije i Sindikata profesionalnih fudbalera ‘Nezavisnost’.

– Znači mi ova nagrada, hvala svima koji su glasali za mene. Imam motiv više i više samopouzdanja pred sutrašnji meč, koji smo došli da dobijemo protiv BATE-a. Očekujem jako tešku utakmicu, znako kakav nas protivnik čeka. Pripremili smo se i idemo na pobedu – najavljuje Andrija Živković.

Na pitanje novinara kakvu ekipu BATE-a očekuje sutra, Andrija je odgovorio:

– Očekujem jako dobru i čvrstu ekipu, ali znamo kako da igramo protiv njih. Ali ne bih još da pričam o tome dok ne počne utakmica – istakao je Živković.

Hoće li i BATE videti ‘Partizanovog Mesija’?

 – Iskreno se nadam da hoće – uz dečački osmeh zaključio je Andrija Živković.

Podsećamo da je Partizan danas imao dosta problema prilikom dolaska na belorusko tlo, o čemu je na konferenciji za novinare govorio i trener Partizana Zoran Milinković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter