3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KATAI: Pobeda dobija na značaju, sada imamo pet bodova više od večitog rivala

Objavljeno: 17.08.15 u 14:12

Golom Akeksandra Kataia u 65. minutu, Crvena zvezda je u nedelju u meču 6. kola Superlige Srbije načela hrabru i borbenu ekipu Radnika, koja je ostavila i više nego pozitivan utisak u meču protiv crveno-belih.

Fudbaler crveno-belih je dobro reagovao, i u maniru velikih golgetera zatresao mrežu domaćina.

– Izgleda da su niža temperatura i vetar koji je duvao uticali na to da se mnogo lakše krećem i da pružim bolju partiju – našalio se Katai, uz jasnu aluziju na izjavu trenera Božovića da mu smeta vrućina, i nastavio:

– Današnja pobeda dodatno dobija na značaju ako se zna da su konkurenti za osvajanje prvog mesta odložili svoje mečeve, pa naša prednost konkretno nad večitim rivalom sada iznosi pet bodova. U samo četiri dana imali smo dva teška ispita, i pokazali smo da imamo šampionski nerv. Naravno da sam srećan zbog gola koji sam postigao, međutim, to je zasluga cele ekipe – rezonuje Katai.

Aleksandar igra svoju drugu sezonu u crveno-belom dresu, i zna šta je potrebno kako bi Crvena zvezda ostvarila svoje ciljeve.

– Imamo sedam dana da se dobro pripremimo za narednu utakmicu. Sada je sve lakše, došli smo do daha, nanizali smo tri pobede, i bilo bi odlično da u sledećem kolu nastavimo niz. Ova pobeda ima veliki značaj i kod naših navijača koji su prevalili dug put da bi nas bodrili, ali moram da istaknem da ovu pobedu, takođe, posvećujem i Marku Nikolovskom, našem portparolu koji odlazi iz kluba – rekao je Katai.

Evo i šta se posebno dopalo debitantu u crveno-belom dresu Mičelu Donaldu.

0
0

3 Komentara

  1. Kompletna Srpska javnost je svedok kako ste te bodove osvojili, i baš mi je drago da ste ponosni na njih… Samo imajte na umu da se ove godine igra „play off“, i da će derbiji odlučivati o tituli, a to ne može da se kupi!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter