0
Ostali sportovi

Foto: starsport

IZNENAĐENJE: Kolašinac zasvirao klavir kolegama u Pekingu!

Objavljeno: 17.08.15 u 11:11

Još samo pet dana do početka najvećeg planetarnog atletskog šampionata u Pekingu. Konačne stavke ukazuju na to da je čak 207 IAAF članica poslalo svoje predstavnike u kinesku prestonicu na najvažniji sportski događaj godine.

Prethodni najveći broj federacija učesnika je 203, koji je bio na poslednjem prvenstvu u Moskvi pre dve godine. Do sada je prijavljeno 1043 takmičara u muškoj konkurenciji i 893 takmičarki u ženskoj (ukupno 1936 sportista) . Iako će se broj atletičara smanjivati kako se takmičenje bude približavalo ova cifra i dalje je veća nego prethodni rekordan broj od 1895 takmičara koji su učestvovali na prvenstvu u Berlinu 2009.godine.

Stadion “Ptičije gnezdo” biće pun tokom svih devet dana u večernjim satima, a naše atletičare gledaće preko 50.000 gledalaca.

Amela Terzić i Asmir Kolašinac zajedno sa svojim trenerima već nekoliko dana borave u glavnom gradu Kine i za sada su utisci pozitivni.

– Još uvek nismo videli glavni stadion na kom će se održati prvenstvo, ali pomoćni, na kom imamo treninge je dobar. Malo je zagušljivo, pa nam to stvara poteškoće sa disanjem, ali sve u svemu zadovoljni smo uslovima. Hotel se polako puni, a mi sa nestrpljenjem očekujemo da započnemo takmičenje. Jedina loša stvar jeste hrana, koja nam ne odgovara, ali za sada se snalazimo iz naših zaliha, videćemo šta će biti do kraja – rekli su srpski reprezentativci kojima će se uskoro pridružiti Milan Ristić, Dragana Tomašević i Ivana Španović.

Vicešampion Evrope u bacanju kugle Asmir Kolašinac, iznenadio nas je još jednim skrivenim talentom, a to je sviranje klavira. Nakon treninga kao relaksaciju Asmir zasvira u holu hotela i obraduje ostale atletičare muzikom.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter