3
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ČAK ZNA I KO ĆE POSTIĆI GOL: Predsednik Partizana ubeđen u plasman u Ligu šampiona!

Objavljeno: 17.08.15 u 18:44

Predsednik Partizana Zoran Popović rekao je danas da veruje da je došlo vreme da se klub po treći put plasira u grupnu fazu Lige šampiona i ocenio da su crno-beli kadri da eliminišu BATE Borisov u dvomeču plej-ofa. 

– Partizan će odigrati najbolju utakmicu ove sezone i ostvariće pozitivan rezultat u Borisovu. Dovoljan nam je i remi, uz postignut gol. Utakmica u Belorusiji je samo prvo poluvreme, konačan ishod dobićemo posle duela u Beogradu. Ipak, veoma je važno da odigramo dobro i zabeležimo dobar rezultat – rekao je Popović srpskim izveštačima uoči puta za Belorusiju.

Na pitanje koji fudbaler bi mogao da reši meč na Borisov areni, Popović je bio kratak i precizan:

– Živković, naravno – jasan je bio prvi čovek crno-belih.

Popović je dodao da šampion Srbije ima dobre šanse da se plasira u elitno takmičenje, posebno zbog toga što se revanš igra u Humskoj.

– Imamo malu prednost, jer se revanš igra u Beogradu i pred našim prepunim stadionom. Mislim da je došlo vreme da Partizan napravi uspeh – zaključio je Popović.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između BATE Borisova i Partizana igra se sutra od 20.45 sati.

Podsetimo, uoči ovog duela velika bura se dogodila oko transfera Marka Lomića. Vazura je objasnio celokupnu situaciju, dok je Lomić istakao da nikada ne bi prevario svoje crno-bele.

0
0

3 Komentara

  1. Gospodine preCednice,ako niste znali BATE je 10 puta kvalitniji od nas,plus sto ima iskustvo igranja ovakvih utakmica.
    Ne znam otkud vam toliki optimizam,ali kad god smo bili ovako optimisticni dobijali smo po dupetu.
    Da bi se ovakve ekipe dobile,potrebna su kvalitetna pojacanja,a ne obecanja da ce pojacanja doci.
    Zbog vaseg pilicarenja i nesposobnosti,verovatno namerne BATE ce da nas izbaci svidjalo se to vama ili ne.Nemamo mi protiv njih sta da trazimo.Kraj price.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kad god ste poleteli mnogo vise nego sto treba i bili ovoliko prepotentni,bez pokrica,uvek ste gubili ili ispadali iz takmicenja.Cenim da ce opet to da se desi jer jednostavno nemate nimalo kvalitetnu ekipu.Cak je i LE prevelik zalogaj a o LS da ne pricam,sluzili bi za gol razliku sa ovim timom.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidim sekiraš se za Pfc na svakoj vesti? Realno tebi kao navijaču (večeras) Bate-a je pomalo frka ali nema veze pobedili ste u Surdulici he heee. Uvek nađete nešto za tešenje, nego jeli stiglo 88-o pojačanje? Šta kaže Grof od Mojkovac?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter