0
Košarka

ZAMENA ZA VILIJAMSA: Nije Prajs već bivši igrač Dalasa i Nju Orleansa? (VIDEO)

Objavljeno: 16.08.15 u 13:33

S obzirom da odgovora Ej Džej Prajsa na ponudu Crvene zvezde i dalje nema čini se da se srpski šampion okrenuo drugim rešenjima kada je u pitanju pozicija plejmejkera.

Kako prenosi portal mojacrvenazvezda.net klub sa Malog Kalemegdana je „bacio oko“ na izraelskog reprezentativca Gala Mekela, koji je prethodnu sezonu proveo u ruskoj ekipi Nižnji Novgorod prosečno beleživši 11,7 poena, 4,7 asistencija i 2,3 skoka po meču u Evroligi.

Mekel je tokom karijere pored izraelskih Hapolela, Makabija iz Tel Aviva i Haife igrao još za Beneton i NBA ligaše Dalas i Nju Orleans. Mekela odlikuje pre svega odličan pregled igre odnosno asistencije saigračima što je u ovom trenutku crveno-belima neophodno pošto su ostali bez najboljeg dodavača Markusa Vilijamsa.


(Izvor: Youtube/MORX5000)

Jedan sada već bivši igrač Crvene zvezde juče je proslavio rođendan, a drugi koji je i dalje član crveno-belih blistao je u dresu reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter