6
Domaći fudbal

STRANAC JAČA ‘VEZU’: Partizan ne staje sa pojačanjima, dolazi bivši igrač Rode i poljskog Leha (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.15 u 16:18

U danu kada je Partizan potvrdio povratak Marka Lomića u svoje redove, pojavila se informacija da je na pragu dolazak još jednog pojačanja, igrača sredine terena.

Kamerunski internacionalac Arnaud Đoum mogao bi da postane novi igrač Partizana, čime bi Abubakar Oumaru dobio sunarodnika u timu. Kako prenosi portal volimpartizan.net ovaj igrač sredine terena bi trebao da potpiše trogodišnji ugovor sa Partizanom već u toku sledeće nedelje.

Đoum je igrao u karijeri za Rodu, Akišar, a poslednjih šest meseci proveo je u poljskom Lehu. Zastupa ga srpski menadžer Srđan Jeremić. Sve ovo ide u prilog današnjim najavama potpredsednika Partizana Milorada Vučelića da će Partizan dovesti još novih pojačanja i da će navijači biti zadovoljni.

Đoum je procenjen na oko 400.000 evra, što bi za Partizan bila sitnica ukoliko bi Đoum crno-bele ‘pogurao’ ka Ligi šampiona i silnim milionima evropskih novčanica.

(youtube / Gianluca Arnuzzo AG SM)

0
0

6 Komentara

  1. Jako bi bilo dobro da dodje bio bi dobar tandem sa Abubakarom , u prvoj utakmici nece moci da igra ali u revanšu ako potpiše sigorno igra . Od viška glava ne boli nemamo šta da izgubimo možemo samo biti jaci.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako će nas pogurati u LŠ kada imamo pravo samo jednog da registrujemo protiv BATE-a , a to će biti Lomić… Ažurna uprava.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imao sam priliku da pratim Leh, ovaj ni za k*** nije da znate, novi Edmiloson u najavi. Nadam se da ovo nije istina i da neko lupa, ako ovaj dodje uverice te se da Lola Smiljanic i nije bas toliki balvan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter