5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI UTISCI: Šta je najviše oduševilo Zvezdina pojačanja po dolasku u novi klub? (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.15 u 19:10

U poslednjih nekoliko dana Zvezda se znatno pojačala dvojicom novajlija, Srđanom Plavšićem i Mičelom Donaldom, koji gotovo u glas ističu isti razlog oduševljenja po dolasku na ‘Marakanu’.

Naravno, u pitanju su navijači, koji su ostavili najsnažniji utisak na ovu dvojicu momaka u meču igranom u sredu na stadionu ‘Rajko Mitić’ protiv Čukaričkog. Srđan Plavšić čak je stigao i da debituje u crveno-belom dresu što je, kako je izjavio za ‘Zvezda TV’, ostvarenje sna za njega.

– Predivno! Nešto što sam sanjao od malena, da igram pred punim tribinama. Iskreno, nisam se nadao da ću početi utakmicu ali mi je šef pružio šansu i mislim da sam je na najbolji način iskoristio. Pesma koja traje svih 90 minuta, to se ne može rečima opisati. Posebno drugo poluvreme, ona koreografija i čitav ambijent, to nam je dalo snagu jer smo uz njihovu pomoć uspeli da preokrenemo rezultat – rekao je Plavšić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Holanđanin Mičel Donald je meč sa Čukaričkim gledao sa tribina u društvu porodice, ali su i njemu glavni utisak ostavile popularne ‘Delije’.

– Da budem precizan, utisci o klubu su veoma lepi i dobri. Kao porodica su, a ja moram da upoznam sada sve momke jer mi je sve ovo novo. Ali utisci su dobri o svemu. Kada su navijači u pitanju, moguće je imati samo jedan utisak. Dugo vremena je prošlo otkad nisam osetio ovakav adrenalin zbog navijača a čak nisam ni bio na terenu. Veoma je lepo kada iza sebe imate navijače Crvene zvezde – rekao je Mičel Donald u prvoj izjavi za ‘Zvezda TV’.

(youtube / Crvena zvezda)

0
0

5 Komentara

  1. Verovatno ih je najviše oduševilo što ih je neko uzeo, i potpisao ugovor sa njima… Obzirom da su kanal od igrača. I uz to ih unapred platili!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos kad bi napisali da je ulaz uvek slobodan,sto je malo cudno za klub u finansijskim problemima………..I bas me zanima koliko bi ih bilo kad bi placali ulaz?

    0
    0
    Odgovori
  3. Da li stvarno nema nista pametnije od zvezde svaki dan. Sta jedu sta piju kako vezuju pertle kome baba kuva zimnicu. Pa daj ljudi da li je iko od vas normalan. Koliko para dobijaju mediji od drzave za zvezdin marketing?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter