0
ATP

MONTREAL: Nole se igrao sa živcima navijača, pa razbio Gulbisa (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.15 u 08:27

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Montrealu, pošto je u četvrtfinalu savladao neugodnog Ernesta Gulbisa 2:1 (5:7, 7:6, 6:1).

Nole je u meč ušao opušteno, bez tenzije. Delovalo je kao da će očas posla završiti posao sa Letoncem. U šestom gemu je stigao do prvog brejka na meču i poveo je sa 4:2. Ipak, već u narednom servis gemu Gulbis je vratio brejk i kola su krenula nizbrdo. Do kraja prvog seta Letonac je napravio još jedan brejk i sa 7:5 je stigao do prednosti od 1:0.

Novak Đoković se sa živcima navijača u Srbiji igrao u drugom delu meča. Gulbis je prvi oduzeo servis našem teniseru, poveo je sa 3:2, ali se Nole odmah vratio i set je otišao u taj-brek. Letonac je odmah na startu napravio mini-brejk i stigao do 3:0. Tada na scenu stupa Novakova mentalna snaga i serjom 3:0 stiže do izjednačenja.

(Izvor: YouTube/ACE TENNIS WORLD TOUR HD)

Da drama bude veće potrudio se Gulbis koji je ponovo oduzeo servis najboljem teniseru sveta i poveo sa 6:4. Imao je Letonac meč loptu, ali je Đoković napravio dva brejka i sa 9:7 izjednačio u setovima na 1:1.

To je bio momenat u kome je Srbin stvari uzeo u svoje ruke. Posle dva sata igre, Nole je u trećem setu za pola sata počistio protivnika sa terena. Napravio je tri brejka što je Gulbisa spustilo na samo jedan osvojeni gem i konačnih 6:1 za polufinale Montreala gde će igrati sa Šardijem iz Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter