40
Košarka

DODIK: Postoji mogućnost da se Partizan spoji sa nekim klubom i tako preživi

Objavljeno: 14.08.15 u 11:14

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik govorio je o trenutnoj situaciji u KK Partizan i izneo je predlog po kojem bi klub opstao, ali koji se, vrlo verovatno, ne bi dopao navijačima crno-belih.

Dodik, koji je i počasni predsednik Košarkaškog kluba Partizan, izjavio je za ‘Informer’ da ovaj klub nikako ne bi smeo da se ugasi, zbog svoje velike istorije i da svi moraju biti ujedinjeni u borbi za njegov opstanak.

– Partizan je ipak institucija i država ne bi smela da dozvoli da se ugasi, kao što se desilo sa Bosnom. Ali, ako ga napuste svi, a ostanu veliki dugovi, onda sve vodi ka tome. Ubeđen sam da ni uprava, ni država, neće to dozvoliti. Ja sam, kao i uvek, spreman da pomognem u granicama svojih mogućnosti, ali smatram da bi prvo trebalo da se napravi plan kako da se situacija poboljša i krene u oporavak – poručio je Milorad Dodik.

On je izneo nekoliko opcija po kojima bi crno-beli ili ušli u novu sezonu sa mladim timom i željom da se izbori opstanak u ABA ligi ili…

– Partizan može i da se spoji sa nekim drugim klubom i sanira dugove, kao što je uradila Crvena zvezda. I to je moguća opcija. Očigledno je da mora nešto da se uradi zajedničkim snagama kako bi klub u budućnosti bio na stabilnim nogama. Ne da budu kao ‘rogovi u vreći’ – rekao je Milorad Dodik.

0
0

40 Komentara

  1. Gospodine kkgepek samo malo pojašnjenje. Fuzija i poslovno tehnička saradnja nisu isto. Sampdorija je nekada nastala kao FUZIJA dva kluba a ne zamrzavanjem jednog. Drugo, Igokea je u to vreme bila sponzor Partizana pošto je Igokea FIRMA a ujedno i košarkaški klub. Postoji Armani firma i KK, kao i nekada Beneton. Dodik je Partizanovac i na taj način je hteo da pomogne Partizanu. Razmisli malo, ako se 2 kluba fuzionišu kako oba mogu da se takmiče? To što vi pokušavate da svojih 5 godina u frižideru poistovetite sa Partizanom to je vaš problem !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Хахахахахахахахаа па шта је сада УСТАШЕ !?!?!? ААА ОООО ВОЛЕО БИХ ОВО НЕГО ИШТА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХХААХ

    0
    0
    Odgovori
  3. Tužno je kada jedan klub koji je zaista nastao u Zagrebu, mislim na KK Zvezdu, koja je nastala kako je nastala i prebačena u SD CZ, zbog nemogućnosti takmičenja kluba u Zagrebu, a ekipa se već sakupila… dakle em ste nastali u Zagrebu, em ste im u bojama zastave, em vam je hrvatska firma sponzor, em imate tursko ime, em vam je petokraka simbol srpstva… e kad takav klub proziva drugi da su nastali u lepoj njihovoj, to je tužno i meni već smešno. Nećete izbrisati istoriju sve lepo piše ko je osnovao nas a ko vaš KK, a i gde vam je osnovan KK, i osvajanje šampionata na šljjaci sa hrvatskim klubom preseljenim u bg… e moji Srbi sa petokrakom!!!

    0
    0
    Odgovori
    • AUU,COVECE,TI MORA DA SI MNOGO PRSO I PREZUBIO,KAD BRKAS LONCICE I KO JE GDE NASTAO.POD HITNO IDI LEKARU,DOK NIJE KASNO,AKO TI SE MOZE POMOCI,MADA JA MISLIM DA JE VEC PROSO VOZ,NEMA TI LEKA.
      ZVEZDA JE JEDINI PONOS PRAVE I ISPRAVNE SRBIJE.

      0
      0
      Odgovori
  4. dodik, hvala na predlogu i pomaganju kk partizanu . druzeci se sa vucicem, covicem i … dodik se prikljuci planu covica: OMALOVAZAVANJA I UNISTENJE KOSARKASKE INSTITUCIJE KK PARTIZANA . dodik pod 1) izjednacavati kkcz sa kk partizanom je smesno i sramno po svim pitanjima od sportskih rezultata , ko je ko u evropi … ko je promiviso beograd, Srbiju reprezentaciju … do toga ko je koliko DUZAN i koliko je drzava i ova vlast uradila da se DUGOVI od 16 miliona ER-a kkcz brisu uz ogromno finansiranje, medijsku paznju da se sve opravda i uticaj vlasti na KSS pa i sire … dok u isto vreme vlast, kk partizan po planu covica,za neuporedivi manji DUG ( porez od 400 000 glavnice , drzava natera na 1,6 milion ER-a ) . uz medijsku kampanju koja u sportu NIJE ZABELEZENA : da se trener i stvaralac te kosarkaske INSTITUCIJE na svaki nacin DISKVALIFIKUJE , omalovazi … da se covek umno-bolesnim proglasi … kad duleta ni to nije slomilo , ucenise kk partizan sa sponzorstvom …. prete da ga ugase . 2) dodik, ako radis za covica …?! taj predlog ima smisla … to covic i svi oni koji su na projektu radili to ocekuju: da se od zamrznute-uspavane DUZNE kkcz preko MUTANTA od FMP-a iz zeleznika , zaobilazanje zakona i sve mutne radnje oko finansiranja OPRAVDAJU , DOBIJU SATISVAKCIJU – OPRAVDANJE ZA SVE STO URADISE …I OSLOBADJANJE OD BILO KKAKVE ODGOVORNOSTI ZA ZLOUPOTREBU ZAKONA I MEDIJA … 3) dodik, kk partizan je kako sam kazes kosarkaska INSTITUCIJA da bi pao na grane i izjednacio se sa zamrznutom pa uspavavano kkcz i ljudima poput covica . dodik , sta bi znacila duletova borba svih ovih godina … toliko svetskih priznatih kosarkasih imena koje dule vaspita, odgoji i zivotu nauci … dodik, kk partizan nikad nece sebi dozvoliti da : IME i ADRESU promeni !!! bolje mu je da iz beton ligi pocne od brzke koju kkcz dozivi, ostace zapisano za sva vremena .

    0
    0
    Odgovori
    • E glupa ti je prica,fuzija sa igokeom i da se sutate u guzicu od srece,inace katanac na „instituciju“sto bi mi bilo draze upravo zbog kompleksasa kao sto si ti

      0
      0
      Odgovori
  5. TAKO JE MILORADE, SVI KAO JEDAN ZA SPAS NAJVECE SRPSKE KK IKONE I SVETINJE -PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!! SAMO HRABRO, PAMETNO I MUDRO-PROTIV POSLEDNJIH ZAOSTALIH KRAKA TURCIZMA NA BALKANU I SINOVA BLUDNICA, RENT-A-CAR NAVIJACICA I TRENUTNIH ORGANA SRAMA SRBIJE !!! .!. XXAAXXA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Vi ste trenutno najveca bruka i sramota Srbije ali vas nebi smeli ni tretirati kao Srbe jer ste napravljeni i rodjeni u Hrvatskoj,tako da ste njihovi a to da li se i oni ponose vama,diskutabilno je pitanje.U Srbiji ste kao neka najgora sekta i ubedljivo najomrazeniji klub.Zna se ko je ponos Srbije i za koji tim se vezuje srpstvo…ako ti nije jasno,pogledaj u nekim filmovima sa ovih prostora,pa ce ti se razjasniti.

      0
      0
      Odgovori
  6. kk druga liga vi ste 20 klub u turskoj i u nekim regionima mi barem nismo bili niti ćemo biti kk sledeća sezpna kao vi.

    0
    0
    Odgovori
  7. sa navijackim opredeljenjem gospodina Dodika se ne slazem ali sto se tice odbrane srpstva e tu je totalno u pravu i neka samo nastavi . a sto se tice partizana i oslanjajnja na pretnje gusenja i otimanja vec gotovih igraca se neslazem . vecinu klubova je partizan ugasio otimanjem igraca hemofarm , zvezda itd … a covica ne vole jer im nije poklonjao igrace , konjsku glavu i raduljicu nego su obilaznim putem dosli do dukljanina . jer kad je zvezda jaka jaka je i reprezentacija uporedite sami periode i sve ce vam biti jasno .

    0
    0
    Odgovori
  8. Opet??! Pa ovi se spajaju svake 2-3 godine, poreklom iz Zagreba, prebivlistem u Beogradu, boravištem u Laktasima, sta je sledece Skoplje, Široki ??! Cirkus Kolorado ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S . SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! ! ! I

    0
    0
    Odgovori
  9. Hvala Dodiku na iskrenoj zelji da pomogne ali ako je opcija da Brend kao što je Partizan koji je bio prvak evrope nikako ne krene nacinom na koji je jedan beznacajni klub u evropskim okvirima kao što je fmp=zvezda postao jedan mutant koji nema svoj grb i koji ce trajati dok je sns i Vucic na vlasti!Posle toga ce im opet nositi koševe i ostali inventar!Partizan neka nastavi svoju politiku oslanjanja na sopstvene snage koja je do sada bez pomoci drzave uspevala da postize vrhunske rezultate!Neka cena bude i borba za opstanak ali svoj identitet i svoj grb nikada nece prodati ni za kakve pare!Takva politika je na dugorocne staze i pocece da daje rezultate za dve tri godine a pravi Partizanovci ce ih podrzati na tom casnom putu!

    0
    0
    Odgovori
    • To kralju demagogije.. evo da preskocimo to ,da ste promenili grad i drzavu gde ste osnovani ..promenili ste klupske boje (bile crveno plave) ..pa ste menjali grb (cepter) pa ponovo (igokea) ..pa ste se fuzionisali sa igokeom.. ili u odbojci sa zenskim klubom (Vizura) .. a da nije politike (Marjanovic pa Dacic ,Tadic i Dodik) jos uvek bi pratili samo vaterpolo.. sve ostalo bi bilo na nivou statisticke greske.

      0
      0
      Odgovori
      • Vi ste frustrirani pa su za vas cinjenice demagogija!Kompleksi dugi niz godina vam nedozvoljavaju da argumentovano diskutujete pa onda baratate sa insinuacijama i neistinama nicim argumentovanim!Mi nikada nismo menjali grb vec smo na majicama imali ime sponzora ali je uvek grb Partizana bio iznad imena sponzora pošto ga nikada ni po koju cenu nismo prodali što sa vama nije slucaj!Što se sponzora tice nikada ali nikada nije na svetom dresu bilo ime nekog hrvatskog sponzora!Ako dobro nevidiš poseti ocnog lekara da ti prepiše naocare sa velikom diotrijom da vidiš da na tom dresu nema zvezdinog grba ali zato ima ogromnim slovima kod srca natpis IDEA!A ti koji druge nazivaš kraljem demagogije raspitaj se cija je firma IDEA i iz koje je drzave!Dok ne pitaš druge ja cu ti reci!Oni su iz koliko vidim tebi drage ustaške drzave!

        0
        0
        Odgovori
        • Svi li ste isti.. kakve veze ima sponzor , ko prica o tome ? Evo sta je demagogija ,kad nema odgovor ,skrene sa teme i prica suplje price. A kad vec pomenu sponzora , ako vam je Igokea bila sponzor , vi ste bili PartizanIgokea , i to je ok..A zasto se taj sponzor nazivao IgokeaPartizan ?Totalni apsurd.. jedino ako ste i vi njima bili sponzori.. kako to samom sebi objasnis ,ako vec ne verujes Danilovicu ,da je to jedan klub. I ako je insinuacija da ste menjali klupske boje ,i da ste imali onaj zajednicki grb i dres sa Igokeom ,onda izvini ,ali si velika neznalica !

          0
          0
        • Lepo sam ti preporucio ocnog lekara!Kada dobiješ te naocare onda pogledaj da li postoi grb na dresu klubu kome je adresa Stjepana Supanca upisana u privredni registar !Mozda nisam tacno napisao ulicu pošto ne poznajem ulice u Zelezniku!Znam da takva na Malom Kalemegdanu ne postoji!Ako mene najbolje ne razumeš ponedeljkom imaš na sos kanalu emisiju sos koš pa mozeš nazvati eksperta za košarku Vladana Tegeltiju da ti objasni ono što ne znaš!

          0
          0
        • Je li ti uopste citas sta ljudi pisu ,ili si napamet naucio ovih dve ,tri recenice pa ih motas u krug. Napamet znas i Zvezdin PIB i MB ,ali ne znas da se klub za koji navijas fuzionisao sa Igokeom. A uz to ocigledno ,nemas ni svoje misljene vec treba Tegeltiju da pitas. Jak mi je ono ekspert ..poltron koji ne sme pitanje DV da postavi , a emisiju cenzurise , ko bilo sta kaze protiv Parti6ana ,odmah ga iskljuci.

          0
          0
        • Ne citam šta pišu isfrustrirani i iskompleksirirani navijaci kao što si ti !Ja baratam cinjenicama! Partizan je napravio sporazum o sportskoj saradnnji sa Igokeom ali nije prodao svoj grb i on je uvek stajao na dresovima šampiona evrope Partizana!

          0
          0
        • Sto se cinjenica tice ; Partizan je ,kao sto verovatno znas ,ovo sa Igokeom odradio zbog para.. znaci, da bi izbrisao dugove ,koji u tom trenutku nisu bili mali.. Takodje , valjda znas da je Zvezda iz istog razloga to odradila sa FMP..znaci da eliminise dugove i da prezivi. To je SUSTINA price.. E sad FORMA , tj. model kako je to papiroloski odradjeno mozda n8je isti..U Partizanu to nazivate „Poslovnom saradnjom“, u Zvezdi „Fransizom“ . a u sustini je to isto . Nego ste vi zaslepljeni mrznjom ,pa ne zelite da realno gledate na stvari. Ali,evo ima Boga ..pa mecka malo kuca i na vasa vrata ; pa cemo da vidimo sta cete vi uraditi da prezivite..mozda shvatite kako je bilo drugima , i da se ne valja radovati tudjoj nesreci. A mogli ste ljude iz OK Partizan da pitate malo o fuzijama,sta i kako..

          0
          0
        • Partizan Igokea i Igokea Partizan , ko je kome sponzor ,jedni drugima ? Tebi glava sluzi samo za sisanje , betonu !

          0
          0
      • Alo retarde kako mogu da se fuzionisu klubovi iz razlicitih zemalja, razmisli malo sta pricas!!!? To sto je Partizan imao sa Igokeom je bilo legalno prebacivanje para od strane Dodika Partizanum a oni su nosili ime Partizan iza svog ne zbog sponzorstva tupane nego zbog saradnje slali decu na probe, animirali novo clanstvo i slicno, reklama tupsone marketing… Ne najbolje da zvezda nesto znaci u kosarci, vise znaci FMP ako cemo iskreno!

        0
        0
        Odgovori
        • E nemoj Bogi ti .. kako je lako naci opravdanje i razlikovati sustinu od forme ,kada vam odgovara..a za Zvezdu ste strasni legalisti . Samo sto je vas predsednik PD rekao ,da ste jedan klub , a ne neko iz Zvezde, ali posteno sto priznajes da su pare upumpane u PartizanIgokeu.. samo sto si preskocio da nisu iz Dodikovog dzepa ,vec od prodaje Telekoma RS i da je u pitanju pljacka. A vas trener madjionicar rece ,da Partizanu ne treba marketing. I ovo za Fmp te razumem .. za vas je kosarka pocela da se igra pre 20god ,a u zadnjoj deceniji sve sto valja u Partizanu je iz Fmp.. znam da je uzalud kompleksasu ispanog mozga ,pricati sta su srpskoj kosarci dali ,A.Nikolic.Bora Stankovic ,N.Popovic . R.Zeravica, Z.Slavnic..i da bi Partizan i dan danas bio mali anonimni klub ,da nije bilo nekih od njih ,nesrecnice neznaveni !

          0
          0
        • Druze, dzaba ti pricas i objasnjavas ogranicenom coveku ove stvari, on da kapira on bi to i sam uvideo(bez tvoje pomoci), ovako mani se toga i navijaj za NAS KKP i budi srecan sto navijas za PRAVI klub za razliku od mutanata iz predgradja, oni su konacno pronasli „pravi“ klub za koji ce da navijaju, al kratkorocno, posto ni to nece potrajati jos dugo.. 😉

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter