1
Evropske lige

SVI SU NA EVINOJ STRANI: Lekari Premijer lige Murinjov potez okarakterisali kao nepravedan (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.15 u 16:59

Odluka menadžera Čelsija Žozea Murinja da udalji sa klupe timskog lekara Evu Karneiro i dalje nailazi na osude sa svih strana. Grupa premijerligaških doktora takJčin je okarakterisala kao jako nepravedan.

Kako su britanski mediji preneli, Karneiro više neće sedeti na klupi ’Plavaca’, pošto je Murinjo kritikovao to što je ona zajedno sa fizioterapeutom Džonom Firnom istrčala na teren kako bi ukazala medicinsku pomoć Edenu Azaru u subotu u meču protiv Svonsija, koji je završen remijem – 2:2.

– Grupa premijerligaških doktora smatra da je udaljavanje Karneiro sa klupe Čelsija za naredni meč izuzetno nepravedno – kaže se u saopštenu lekara Premijer lige.

Kao se dalje navodi, Čelsijev medicinski tim je dobio dozvolu glavnog sudije da ukažu pomoć igraču.

– Eventualno njihovo odbijanje da izađu na teren značilo bi kršenje lekarske dužnosti prema pacijentima – kaže se u saopštenju.

Lekari ističu da Eva, koja se pridružila Čelsiju 2009, ima njihovu potpunu podršku. Britanski mediji preneli su da Karneiro neće putovati na predstojeći meč protiv Mančester Sitija u nedelju.

Ona će i dalje obavljati duznost prvog lekara tima, ali više neće moći da prisustvuje treninzima, mečevima, kao ni da ulazi u hotel gde je smeštena ekipa.

Da li će Murinjo ipak popustiti? Ovo liči na mobing, možda se Eva u budućnosti bude mnogo više pitala, ako se odluči da ne pređe tek tako preko ovoga…

Izvor: YouTube, Sky Sports Football

A šta bi tek Murinjo da ima ovakav lekarski tim?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter