2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Ovo je nedopustivo, ovako nikako ne smemo protiv BATE-a!

Objavljeno: 13.08.15 u 22:44

‘U Novom Sadu će se uvek igrati ovakav fudbal’ – raspoložen je posle meča trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić, dok je njegov kolega na drugoj strani bio vidno nezadovoljan.

– Primili smo prvi gol kada se Fabrisio okliznuo. Dakle, ne iz akcije. Drugi gol, takođe, neshvatljiv. Bilo je vrlo teško posle takva dva gola vratiti se u igru, iako smo u tome pokušavali celu utakmicu, ali smo 20 minuta pre kraja ostali bez isključenog Brašanca – rekao je Zoran Milinković posle meča i jasno stavio do znanja igračima da ovakve stvari ne smeju da se dešavaju protiv BATE-a u utorak.

Ni slučajno ne smeju da nam se dešavaju ovakve stvari. Ovo je nedopustivo – jasno i glasno je poručio Milinković.

Na drugoj strani, Zlatomir Zagorčić je bio vidno zadovoljan pobedom nad aktuelnim šampionom Srbije.

– Uspeli smo da kaznimo Partizan na početku meča, ali je posle toga ušao neki strah u moje igrače. Partizan je dominirao od 15. minuta, smanjio je rezultat. U drugom poluvremenu je bilo drugačije, publika je imala šta da vidi, šanse na obe strane. U Novom Sadu će se uvek igrati ovakav fudbal. Nagrađeni smo sa tri boda, savladali smo Partizan, sada se okrećemo Česima – rekao je Zagorčić.

Vojvodina je savladala Partizan u 5. kolu Jelen Superlige rezultatom 3:2.

0
0

2 Komentara

  1. Bio si ok i skroman trener,davao korektne izjave a posle dva meseca te lopurde iz uprave na celu sa Vucelom,prepravili i poceo si da lupas gluposti.Odakle ti smelosti da tvrdis da ste favoriti u N.Sadu kao i u prvenstvu,sa ovom smesnom ekipom.Pa nisu svi Metalac,Jagodina i Dila Gori.Ima dosta boljih igraca u ligi od vasih i vasa mera je 3-4 mesto.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter