9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO GRUJIĆ ZA HOTSPORT: Muka mi je od priča o nameštenim utakmicama!

Objavljeno: 13.08.15 u 08:30

Posle pobede Crvene zvezde nad Čukaričkim, Marko Grujić je u razgovoru za HotSport izneo svoje utiske.

– Imamo problem, tek kada primimo gol se probudimo i krenemo da igramo. Ne smemo više to da dozvolimo. Ipak, vidi se pomak i samo nam fali da malo pojačamo koncentraciju – istakao je Marko Grujić.

Zlonamerni takve preokrete okarakterišu kao nameštane utakmice?

– Iskreno, preko glave mi je od takvih priča. Videli ste i sami kako je Čukarički igrao,a i opšte je poznato da su oni ekipa koja daje maksimum na utakmicama koje igra protiv Zvezde i Partizana.

Da li definitivno ostaješ u klubu?

-Da! Prelomio sam i drago mi je zbog toga. Upravo zbog ovakvih utakmica, pred punom Marakanom i zbog svojim prijatelja sam odlučio da ostanem u Crvenoj zvezdi – kao iz topa je odgovorio Grujić.

Čini se da tek sada ulaziš u formu?

– Da, trebalo mi je malo vremena nakon SP da se povratim. Treba uzeti i u obzir da sam prošle sezone imao malu minutažu.Kako više vremena provodim na terenu,tako moje samopouzdanje raste i nadam se da ću vremenom biti sve bolji – zaključio je mladi fudbaler crveno-belih.

0
0

9 Komentara

  1. Kad ti je vec dosta o pricama o namestanju, vi onda nemojte namestati, pa onda nece niko ni imati price o tome 😉

    0
    0
    Odgovori
  2. Najbolje je da svi žmurimo i pravimo se tupavi…
    Barem se potrudite da dobijete te nameštene, i da ne bude toliko providno.
    Jer kada bude prelaz iz 2 u 1 ili obratno, a pritom sudija mora da svira jedan do dva jedanaesterca i da izbaci još ponekog igrača i trenera, a vi jedva uspete ili ne uspete da učačkate gol… Mislim, blam… A dovedeno 20 „bombi“ ove godine…

    0
    0
    Odgovori
  3. GP- taj sto se potpisuje tako u ovom komentaru,lepo je stavio inicijale
    Glupi Partizanovac!
    Vidis idi*te da je rekao PRICE,znaci dosta mu je takvih prica,koje inace dolaze od pacenika slicnom tebi.
    Aee glodarcici,GP sacekajte ovu sezonu,pa cete videti propast svoga kluba,jedva cekam da vam se vrati.Kk je u slicnoj situaciji bio,idi citaj malo tamo vesti.Dobre su hahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. Jadno je to kada moras da igras namestena tekme iako ne zelis ali jebiga jedino se tako dug moze smaanjiti i titula osvojiti. A ti nemoj ako neces

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter