4
Košarka

ZVEZDA SVE JAČA: Ispunjena još jedna želja trenera, potpisano pojačanje iz Amerike!

Objavljeno: 12.08.15 u 10:50

Čekajući plejmejkera, Crvena zvezda nastavlja da se pojačava na pozicijama ispod obruča, a posle ‘Bejbi Šeka’ na Mali Kalemegdan pravo iz SAD ‘sleteo’ je još jedan centar.

Reč je o Stefanu Nastiću, 23-godišnjem košarkašu koji je visok 211 centimetara, a svoje košarkaško znanje stekao je u Sjedinjenim Američkim Državama. Studirao je na američkom Univerzitetu Stenford gde je prošle sezone na ukupno 37 utakmica prosečno beležio 13,4 poena, 6,5 skokova, 1,4 asistencije i 1 blokadu po meču.

Nastić je sa crveno-belima potpisao trogodišnju ugovor, čime je Crvena zvezda dobila visokog igrača na duže staze i kompletirala centarsku liniju, nakon što se snažnom Majku Cirbesu pridružio još snažniji Sofoklis Skorcijanitis.

Stefan Nastić je u karijeri dva puta igrao letnju ligu, i to sa San Antonio Sparsima i Golden Stejt Voriorsima, a ima i reprezentativno iskustvo. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije je 2010. godine na Evropskom prvenstvu osvojio četvrto mesto, dok je 2013. godine na Mediteranskim igrama u Mersinu osvojio srebrnu medalju.

Trener Dejan Radonjić juče je najavio dolazak novih pojačanja, već danas stigla je potvrda o potpisu Nastića, a kao glavni cilj preostaje dovođenje adekvatnog plejmejkera.

0
0

4 Komentara

  1. Jer smo tako u mogućnosti! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter