4
Fudbal

FOTO: fss.rs

NOVA IMENA: Prekomanda ‘zlatnih orlića’ u A reprezentaciju plus Partizanov ‘motorino’

Objavljeno: 12.08.15 u 12:11

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić planira da za predstojeće duele protiv Jermenije i Francuske u državni tim pozove nekoliko mladih fudbalera koji su ovog leta privukli pažnju na sebe.

Prema saznanjima Sporta za kvalifikacioni meč sa Jermenima i prijateljski duel sa Francuzima Ćurčić će u A selekciju pozvati omadinske reprezentativce Predraga Rajkovića, Andriju Živkovića, Sergeja MIlinkovića – Savića i Nemanju Maksimovića, kao i mladog reprezentativca Draka Brašanca.

Svi navedeni igrači su pored uspeha sa omaldinskom reprezentacijom (izuzimajući Brašanca) odlično započeli sezonu i u vojim klubovima. Rajkiović je odavno standardan na golu Crvene zvezde i uskoro bi definitivno mogao da preuzme „jedinicu“ od Vladimira Stojkovića, Maksimović je na kroak od plasmana u Ligu šampiona sa Astanom, Milinković – Savić je potpisao ugovor sa Lacijom, a Andrija Živković i Drako Brašanac vode Partizan ka evropskoj eliti.

Kako je Srbija posle odluke suda u Lozani praktično ostala bez šansi za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj pravo je vreme da se krene sa rekonstrukcijom i spremanjem tima za naredne kvalifikacije za Mondijal koji će 2018. godine biti održan u Rusiji.

Gde će karijeru nastaviti Mijat Gaćinović saznajte klikom OVDE.

0
0

4 Komentara

  1. Kakav crni Brasanac i Milinkovic_Savic…Ima bar po 5 fudbalera boljih na tim pozicijama a sporijih od nji nema! Jedino ako selektor ne planira da „ubrza“igru:)

    0
    0
    Odgovori
  2. U redu je za ove Novozelandjane,treba im pruziti sansu.Pored ovih navedenih,obavezno bi trebalo pozvati Zdjelara jer im je on dusa i motor tima i znatno kvalitetniji igrac od ovog Brasanca,kome nikako nije mesto u A selekciji jer je limitiran igrac.Takodje bi trebalo pozvati i oba beka,Gajica i Antonova.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter