0
ATP

FOTO: STARSPORT

RODŽERS KUP: Novak i Janko izbacili Viktora

Objavljeno: 11.08.15 u 00:45

Sva tri srpska tenisera koja učestvuju na Rodžers kupu u Montrealu odlučila su da se prijave i za igru parova, s tim da su Novak Đoković i Janko Tipsarević zajedno u dublu, dok je partner Viktora Troickog Italijan Andreas Sepi.

Žreb je hteo da se ova dva para susretnu već u prvoj rundi, a više uspeha je imao potpuno srpski dubl odnosno Novak i Janko su savladali Viktora i Andreasa sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3, posle 63 minuta igre.

Đoković i Tipsarević su u prvom setu izgubili dva svoja servis gema, ali su zato tri puta brejknuli rivale, dok je u drugom delu igre odnos u tom segmentu igre bio 2:1 za srpski dubl.

U narednom kolu odnosno u osmini finala Novak i Janko će igrati protiv četvrtih nosilaca Indijca Bopane i Rumuna Merđee.

Što se tiče singla naši igrači danas nisu izlazili na teren, ali je Novak Đoković saznao ime prvog protivnika odnosno za duel sa najboljim teniserom sveta u drugom kolu izborio se Brazilac Tomaž Belući koji je u 1. kolu savladao Urugvajca Pabla Kuevasa sa 2:1, po setovima 7:6, 4:6, 7:6.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter