2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK MIJAILOVIĆ: Zvezda neće ići u stečaj!

Objavljeno: 11.08.15 u 08:30

Dešavanja u Crvenoj zvezdi podigla su mnogo, čak i previše prašine u klubu, a preokret i pobeda protiv Voždovca samo je samo na kratko smirila strasti.

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović izjavio je da svi dosadašnji događaji i odlasci iz kluba ni na koji način neće uticati na rad i igre igrača na terenu.

– Sve ovo što se u poslednje vreme dešava interesuje celokupnu javnost. Rukovodstvo Zvezde donelo je odluku da se 15. septembra raspišu izbori i to je jedini demokratski čin sa ciljem da se na takav način prevaziđu svi problemi koji su opteretili rad kluba. Ono što je bitno i na čemu je velika odgovornost svih ljudi kojima je Zvezda na srcu, jeste da se sve ovo ne odrazi ni na koji način na poslovanje kluba, rad i igru tima – istakao je Mijailović.

On je dodao da Zvezda neće ostati bez potpisivanja ugovora sa ‘Telekomom’ i ‘Gasporomom’, iako je bilo najava da će ti sponzori otkazati saradnju.

– Igrači su potpisali ugovore sa klubom i sve obeveze moraju biti izmirene. Kroz ugovore koje smo potpisali i koje ćemo potpisati zatvaramo tu konstrukciju. Čitav sistem prihoda koji smo planirani usmeren je na to da se taj deo finansija reguliše.

I sam predsednik je naveo da je u javnosti čitao o mogućnosti da Crvena zvezda ode u stečaj, ali do toga neće sigurno doći.

– Nemamo nikakve informacije vezane za to. Verovatno neki poverioci izražavaju nestrpljenje aktuelnom situacijom. Međutim, način realizacije naših obaveza prema njima biće ispoštovan. Ozbiljan smo klub i svi dogovori koji su postignuti biće namireni, kako oni koji su vezani za ovu garnituru tako i za onu koja nas nasledi. Preuzete obaveze se ne mogu poništavati – izričit je Mijailović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter