1
Evropske lige

OZBILJAN TRANSFER: Kambijaso ‘oterao’ Milivojevića u drim-tim kod Nanija i Van Persija

Objavljeno: 11.08.15 u 09:48

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i mlade reprezentacije Srbije Luka Milivojević karijeru će najverovatnije nastaviti u turskoj i to u izuzetno pojačanom Fenerbahčeu.

Novi trener Fenerbahčea od ovog leta je Vitor Pereire, doskorašnji šef struke Olimpijakosa, pa je za sobom odlučio da povede i pouzdanog igrača sredine terena. Luku Milivojevića doveo je u Pirej, a sada će ga najverovatnije dovesti i u Istanbul.

Naime, Olimpijakos je odlučio da prihvati ponudu od osam miliona evra koliko je Fenerbahče spreman da plati za srpskog internacionalca. Tako bi se Milivojević našao u probranom društvu Robina Van Persija i Nanija, koji su ovog leta stigli u Fenerbahče kao ogromna pojačanja.

Takođe, još jedan faktor koji je uticao na Milivojevića da napusti Olimpijakos je i to što je na njegovo mesto pre par dana stigao Esteban Kambijaso, prekaljeni zadnji vezni igrač, sa iskustvom osvajanja evropskih trofeja.

Fenerbahče je ispao iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Šahtjora teškim porazom od 3:0 u Ukrajini, tako da će se u plej-ofu za Ligu Evrope boriti protiv grčkog Atromitosa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter