1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Javor i Borac nisu slučajno u vrhu tabele!

Objavljeno: 11.08.15 u 20:33

Trener fudbalera Borca Nenad Lalatović izjavio je da je lokalni derbi protiv Javora u utakmici 5. kola Superlige prava prilika da publika vidi mnogo lepih poteza i golova.

– Imamo isti broj bodova, Ivanjičani su odličan tim, ali pruzićemo dobru igru i potrudićemo se da nadigramo protivnika. Javor ima ekipu koja je dugo na okupu. Oni će imati prednost domaćeg terena i veliku podršku sa tribina – rekao je strateg Čačana.

Mladi trener je dodao da odlične igre Javora na startu sezone nisu slučajnost.

– Javor nije slučajno osvojio devet bodova, kao ni mi, pa nas očekuje velika borba. U prošlom kolu smo doživeli poraz, ali više od toga boli crveni karton Jovančića, na kojeg, pored dugo odsutnog Zeca, ne mogu da računam. Biće to pravi derbi kola sa dosta lepih detalja – zaključio je Lalatović.

Utakmica između Borca i Javora igra se u sredu od 20 sati na stadionu kraj Morave.

0
0

1 Komentara

  1. Jednoga dana kada budes skinuo tu skromnost da ti svaka protivnicka ekipa bude fantastican tim vratices se i slavicemo titulu – e !!!!
    na severu svi tvoji sinovi!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter