1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ: Sada je najvažnija Vojvodina, ima vremena za BATE

Objavljeno: 11.08.15 u 13:32

Trener fudbalera Zoran Milinković rekao je da rekao je danas da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Vojvodine u derbiju petog kola Superlige, ali i pobedu koja bi ekipi dala dodatno samopozdanje pred duel sa BATE-om.

– Prvo bih čestitao Vojvodini na odličnim igrama i rezultatima u Evropi. Ipak, i Partizan igra dobro ove sezone i svi su preduslovi da ćemo gledati sadržajan meč. Sa maksimalnim ambicijama putujemo u Novi Sad i pokušaćemo da osvojimo tri boda, rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj, prenosi agencija Tanjug.

Milinković je izjavio da je Partizan trenutno u prednosti u odnosu na konkurente u borbi za titulu.

– Tim koji bude najstabilniji osvajiće krunu. Mislim da određenu prednost u odnosu na druge ima Partizan. Međutim, sačekao bih sa prognozama, ima još dosta da se igra i videćemo šta će nam doneti plej-of.

Milinković je dodao da veoma respektuje Vojvodinu, ekipu koju je u prošlosti vodio.

– Skrenuo je pažnju na sebe Stanisaljević, od ranije znamo Ožegovića. Ivanić je odličan igrač i nastavlja u dobrom ritmu i ove dezone. Dobro ih poznajem, imaju dobar koncept i ekipa je napravljena sa idejom, ističe Milinković.

Prema njegovim rečima odluka da se odloži meč protiv Rada je razumna.

– Od kada smo počeli utakmice 15. jula igramo u ritmu sreda-subota. Imamo veliki fond igrača, ali će nam dobro doći nekoliko dana odmora pred evropski duel, naveo je šef struke crno-belih.

Iskusni trener kazao je da je ekipa još uvek ne razmišlja da o utakmici protiv BATE-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona jer je fokusirana na duel sa Vojvodinom.

– Svaka utakmica je važna, a naredna najbitnija za nas. Skoncentrisani smo na Vojvodinu i samo o njoj mislimo.Gledao sam utakmicu Dinamo – BATE, nije nas ništa iznenadilo, to je stil koji BATE poseduje. Sačekaću izveštaj mojih saradnika“ zaključio je Milinković.

Mladi prvotimac crno-belih Nemanja Petrović o meču protiv Vojvodine je rekao:

– Imamo najbolji tim u ligi i svaki meč idemo na pobedu. Vojvodina će biti na krilima dobrih rezultata, očekujem lep ambijent.

Utakmica petog kola Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak od 20 sati na stadionu Karađorđe, a zanimljivo je da navijači beogradskog kluba neće moći da biraju na koji deo stadiona mogu da uđu.

Evo šta iz novosadskog srpskoligaša poručuju uoči duela sa srpskim šampionom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter