2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ VOJVODINE PORUČUJU: Partizan ima evropski kvalitet, ali bolji smo od njih!

Objavljeno: 11.08.15 u 09:04

Pred najveći derbi dosadašnjeg toka Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana, iz novosadskog tima poručuju da su sposobni da savladaju aktuelnog šampiona Srbije.

Najoptimističniji je napadač Ognjen Ožegović koji tvrdi da je Vojvodina bolja od Partizana i da samo to treba da potvrdi na terenu u četvrtak.

– Maksimalno spremni dočekujemo utakmicu s beogradskim timom. Ubeđen sam da smo bolja ekipa i nadam se da ćemo to i dokazati na terenu. Za ovaj duel se lično spremam kao za svaki drugi i pokušaću da ponovo budem strelac i doprinesem našoj željenoj pobedi – rekao je Ožegović.

Trener Zlatomir Zagorčić je nešto smireniji i najavljuje neizvesnost tokom svih 90 minuta jer je ovo duel dve ekipe sa evropskim kvalitetom.

– Očekujem da će neizvesno biti tokom svih 90 minuta susreta, jer se sastaju dva kvalitetna i jaka tima. Partizan je već obezbedio mesto u grupnoj fazi Lige Evrope i ima priliku da načini i korak više i uđe u Ligu šampiona, a mi smo pred šansom da se plasiramo takođe u jednu od grupa Lige Evrope. Nadam se da će u četvrtak tribine stadiona Karađorđe ponovo biti ispunujene, a verujem da će gledaoci, uz dobar fudbal, videti i dosta golova. Što se Vojvodine tiče, cilj nam je da prikažemo odličnu partiju i da pobedimo crno-bele – rekao je Zagorčić.

Meč između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak, umesto u sredu, sa početkom u 20 časova. A odluka domaćina je da zapadna tribina bude isključivo za navijače u crveno-belom…

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter