5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ: Prijaju mi pohvale, očekujemo pobedu i protiv Čukaričkog

Objavljeno: 11.08.15 u 15:07

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić protiv Voždovca je bio starter i pruženom partijom je dobio pohvle od trenera Miodraga Božovića, kao i od pripadnika „sedme sile“. Pred sutrašnju utakmicu sa Čukaričkim vezista crveno-belih se nada još jednoj pobedi.

– Čukarički je stvarno dobra ekipa, što pokazuju već duže vreme. Iako nisu trenutno u najboljoj formi, neće nam biti lako, ali naravno da očekujemo pobedu pred našim navijačima. Prijaju mi pohvale koje stižu od prijatelja i medija, ali nastavljam da radim na treninzima kao što je to bio slučaj od mog povratka sa prvenstva sveta. Trudim se da se nametnem stručnom štabu i dam doprinos ekipi.

Iz omladinske reprezentacije se poznaješ sa napadačem Čukaričkog Stanišom Mandićem. Da li znaš da li će sutra igrati i kako ga zaustaviti?

– On mi je veliki prijatelj i nadam se da će igrati. Ranije nije dobijao veliku minutažu, ali se nadam da će odlaskom Nikole Stojiljkovića u Bragu više igrati.

Šta je o duelu sa Čukaričkim rekao trener Miodrag Božović pročitajte OVDE, a kakve su reakcije sa Banovog Brda možete da vidite klikom OVDE.

Katarina Kostić

0
0

5 Komentara

  1. Evo kako da upropastiš mladog talentovanog igrača…pohvali ga posle jedne dobro odigrane utakmice,onda mu malo instant slave udari u mozak, splavovi, sponzoruše, Maše Terzić i ostale „poštene“ devojke i upropasti se talenat koji nesporno ima…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter