0
Ostali sportovi

ČUDA SE DEŠAVAJU: I Ristić učestvuje na SP u Pekingu

Objavljeno: 11.08.15 u 19:37

Srbija će na Svetskom prvenstvu ipak imati petoro takmičara. Zahvaljujući novim pravilima Svetske atletske federacije, koja su uvedena od ove godine, naša zemlja imaće još jednog predstavnika na šampionatu sveta u Pekingu na 110m prepone, Milana Ristića.

Norma u njegovoj disciplini iznosila je 13.47 sekundi, i odlučeno je da može da učestvuje do 40 atletičara, a ukoliko nema dovoljan broj atletičara koji su tu normu ispunili svetska federacija pozvala je takmičare koji su se nalazi sledeci na svetskoj rang listi.

Milan Ristić ove godine imao je najbolji rezultat 13.50 sekundi, i bio je 38 na listi.

– Zaista sam presrećan, ovo će biti moje najveće takmičenje na kom ću učestvovati u karijeri do sada. Tokom cele sezone trudio sam se da postignem normu, i za dlaku sam bio blizu, ali eto ipak se čuda dešavaju – rekao nam je Ristić.

Milan će prvu trku imati 26.avgusta u 11.20h, polufinale će biti održano 27.avgusta u 19:05h, a finalna trka sutradan od 21.20h.

Dvoje takmičara je već otputovalo na SP.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter