2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ON DILEMU NEMA: Zbog čega je Partizan apsolutni favorit protiv BATE Borisova!?

Objavljeno: 10.08.15 u 11:19

Nekadašnji trener Vojvodine mogao bi da pomogne kolegi Zoranu Milinkoviću u analizi igre BATE Borisova. 

Nebojša Vignjević nekadašnji trener Novosađana, a danas na klupi mađarskog Ujpešta, nedavno je prisustvovao utakmici trećeg kola kvalifikacija između Videotona i BATE Borisova koji su Belorusi dobili ukupnim rezultatom 2:1.

On čvrsto veruje, da će na osnovu onog što je video, Partizan proći u Ligu šampiona.

– Šta sam video? Malo, premalo. Kako od Videotona, tako i od BATE. Nadam se da ne grešim: Partizan će da eliminiše BATE – rekao je Vignjević za Sport, a potom obrazložio svoje mišljenje:

– Fudbaleri BATE Borisova ne samo što nisu igrali na nekom zapaženom nivou, nego čak nisu ni nagovestili da u skorije vreme mogu da budu ekipa za veliki respekt. Pritom, ne zaboravimo, namerili su se na osetno oslabljenog mađarskog šampiona, koji je u letnjoj pauzi ostao bez nekolicine ponajboljih prvotimaca, dakle, bez kičme tima, na čelu sa golgeterom Nemanjom Nikolićem… Videoton iz prošle sezone i aktuelni, nebo i zemlja. Čak je i ovaj aktuelni, koji je stao na crtu Belorusima, mogao da pobedi u Sekešfehervaru, propustio je nekoliko šansi… Okreni, obrni, razlika između Videotona i BATE je jedino u iskustvu igranja u Evropi i ništa više – istakao je Vignjević.

Podsetimo, Belorusi su u tim doveli veliko pojačanje pred duel sa Partizanom. Upoznajte ekipu BATE Borisova i iz malo drugačijeg ugla.

0
0

2 Komentara

  1. On ocigledno nij gledao partizan,koji takodje,nema pojma.Da nije imao igraca vise,Steauu nikad nebi izbacio a jedva je dobio i one Gruzijce amatere.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter