7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LUKA JOVIĆ ZA HOTSPORT: Treba da smršam!

Objavljeno: 10.08.15 u 18:25

Fudbaler Crvene zvezde Luka Jović na jučerašnjoj utakmici protiv Voždovca okarakterisan je kao „čovek odluke“.

 Njegov gol je doneo preko  potrebnu pobedu crveno-belima, a on je u razgovoru za naš portal odgovorio na nekoliko pitanja.

Trener Božović je pred novinarima posle utakmice pohvalio tvoj talenat, ali je kritikovao kondiciju  i kilažu?
 
– Znam da moram da smršam još malo da bih imao idealnu težinu. Treba da smršam još dva kilograma kako bih se vratio na normalnu kilažu. Radim na tome,  tako da očekujem da ću brzo, za par dana i to rešiti. Inače, rezultati na svim testiranjima su mi u granici normale, imam 8 % koeficijent masti u organizmu – kaže Jović.
 
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
Kako ti pada to kada nisi starter na utakmicama?
 
– Nijedan igrač ne voli da sedi na klupi. Međutim, ja sam svestan da sam najmlađi igrač u ekipi i da treba da koristim svaku šansu koja mi se ukaže. Ako uzmemo u obzir minutažu koju sam imao na terenu i da sam u prva četiri kola postigao tri gola ne mogu da budem nezadovoljan. Za razliku od prošle sezone, ova mi je bolje počela. Meni je čast što sam deo kluba kakav je Crvena zvezda.
 
U sredu, u derbiju kola, dočekujete ekipu Čukaričkog, koja vas je prošle sezone baš namučila. Šta očekuješ od ove utakmice?
 
– Prošle sezone nismo uspeli na našem stadionu da im damo gol, ali se nadam da to sada neće biti slučaj. Radi se o kvalitetnoj ekipi, ali ja očekujem pobedu pred našim navijačima – zaključio je mladi napadač crveno-belih.
 
Katarina Kostić
0
0

7 Komentara

  1. Gol iz malog ofsajda, ali ofsajda. Inace i prethodna dva gola zvezde su doprinos Maja Vujovica, potpuno neregularni. No mora se priznati i da je propustio da pokaze crveni Pavlovicu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva crna dobra zavrsnica, gledate li vi utakmice, decko non stop masa nemoguce, ne zna bre gde se nalazi. Do 20 minuta po mecu, maksimum za ovog amatera.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odličan je u šesnaestercu.Ima tu mirnoću u završnici,ali sramota je da profesionalni fudbaler ima problem sa kilažom i to zbog fast fuda…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter