0
Evropske lige

ANRI: Pedro je bolji od Di Marije

Objavljeno: 10.08.15 u 08:19

Legenda Arsenala i Barselone Tijeri Anri smatra da će Pedro Rodrigez biti odlično pojačanje ukoliko potpiše za Mančester junajted. 

Napadača Barselone do kraja prelaznog roka bi trebalo da pređe na Old traford do kraja prelaznog roka za sumu od 30 miliona evra, ali je njegov transfer trenutno stopiran zbog Nejmarove bolesti.

– Ukoliko dovede Pedra, Mančester junajted će dobiti fantastičnog igrača. Bio mi je fantastičan saigrač u Barseloni zato što niko ne razume poziciju krila bolje od njega. Niko nema takav osećaj kad treba da se istakne sa boka, to mu je u krvi – rekao je Anri i nastavio:

– Luj van Gal voli jasnu igri po strukturama, želi da se njegovi igrači striktno pridržavaju svoje uloge i svog dela terena. Igra Di Marije se bazirala na slobodnom kretanju sa levog na desni bok i zbog toga se nije uklopio u Van Galov sistem. Pedro je u tom segmentu znatno disciplinovaniji. On je bio od izuzetnog značaja u Barsinim uspesima prošle sezone, iako je bio u senci Mesija, Nejmara i Suareza – istakao je Anri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter