16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OBJAVIO: Tri sporne situacije iz meča sa Spartakom! (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 15:14

Partizan je slavio nad Spartakom golom Lukića u 95. minutu. Posle meča 4. kola Super lige Srbije podigla se velika prašina…

Šampion srbije je na svom zvaničnom sajtu postavio snimke tri sporne situacije. Najpre (prvi) nedosuđeni jedanaesterac za Partizan u 21. minutu: 

Izvor: YouTube, Voja Radojevic

Potom je sporna situacija u kojoj je Spartaku dosuđena najstroža kazna. Ovo je detalj iz 57. minuta:

Izvor: YouTube, Voja Radojevic

Nedosuđeni (drugi) penal za Partizan. Igrao se 92. minut:

Izvor: YouTube, Voja Radojevic

Možda se i ovo nađe pod istragom, kada je već ministar Stefanović rekao da je i Partizan na radaru…

0
0

16 Komentara

  1. Nijedan penal nije bio i to je najrealnije.Neznam sta izigravaju ovi iz partizana jer nad njihovim igracima nije ni bilo faula,dok je nad Plavsicem bio faul ali van 16 metara.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cist penal za spartak kao suza, bio je i penal nad lukicem al ono nad trujicem nema ni govora o penalu, i zakljucak na kraju je da partizan opet preuvelicava i preteruje!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ni u jednoj situaciji nema penala, ali je Brazilac štoper u Partizanu trebao biti isključen za start u situaciji kad je sviran penal za Spartak, sudija nije imao muda to da uradi i našao solomonsko rešenje, kao svira penal i to je dovoljna kazna….

    0
    0
    Odgovori
  4. FSS ozbiljno razmatra promenu statuta po kome bi za utakmice Partizana vazili posebni uslovi. Naime NK Partizan ce se ubuduce dozvoliti da nakon utakmice iznese cime nisu zadovoljni (prevelikim zalaganjem protivnickih igraca, bojom dresa koji nosi sudija, dimenzijama igralista, brojem navijaca protivnickog time, cinjenicom da im nisu dosudjeni penali, da je utakmica produzena samo do postizanja 2. gola a oni su hteli i treci i slicno) a FSS ce na osnovu svih iznesenih zalbi nakon utakmice istu registrovati rezultatom koji NK Partizan smatra potrebnim.

    0
    0
    Odgovori
    • E moj druze..oces da kazes da je ovo bio penal za Spartak cist ko suza..cak i da ni jedan od ovih situacija gde je nama trebao biti sviran penal nije stvarno bio,opet smo pokradeni,jer ocigledno sudija misli da se na 18m svira penal..ali dobro lukic je doneo pravdu

      0
      0
      Odgovori
  5. Istraga…-Istina je previse vazna „stvar“ da se ne bi stitila LAZIMA, trenutno na repertoaru ili politickoj sceni organa odlucivanja protiv -Partizana-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Počeli smo da se ciganjišemo , a to mi se ne sviđa. Ovo je svojstveno za klub iz Ljutice Bogdana! Budimo gospoda i zaobiđimo ovakve stvari.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter