9
Košarka

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE: Košarkaš Crvene zvezde izneo jasan stav povodom priča o dolasku u Partizan

Objavljeno: 09.08.15 u 10:19

Aleksandar Cvetković, košarkaš koji još uvek ima ugovor sa Crvenom zvezdom, prethodnih dana dovodio se u vezu sa Partizanom, toliko da se samo čekao trenutak kada će potpisati za crno-bele.

Cvetković je prethodne dve godine proveo u MZT Skoplju, i to kao pozajmljen igrač Crvene zvezde, sa kojom ima ugovor na još godinu dana. Prethodnih dana gotovo da je bio preseljen u Partizan, ali od toga, kako sam igrač kaže, neće biti ništa.

– Mnogo je neistina u toj glasini. Ni zvanično, ni nezvanično nisam imao kontakte sa Partizanom, pa samim tim je i netačno da smo moj agent i ja trebali da se vidimo sa stručnim štabom crno-belih. Ne znam kome takve glasine služe, niti bih da ulazim u to. Nisam razmišljao o Partizanu, niti imam planove da dođem u Partizan – rekao je u izjavi za „Novosti“ Cvetković.

On ima jasan plan za naredni period i on nije vezan za ovdašnju košarku.

– Plan je da nastavim karijeru u inostranstvu, ali treba prvo da sednem da se dogovorim sa Crvenom zvezdom – zaključio je Cvetković.

0
0

9 Komentara

  1. TI NE RAZMISLJAS O PARTIZANU,A IZ PARTIZANA TE NIKO NIJE NI ZVAO,TI KAO NECES DA PREDJES ,A NAVODNO TE PARTIZAN ZELI.RODJACE ,PARTIZAN JESTE U KRIZI,ALI TI SI RETARD,TI NISI ZA PARTIZAN.

    0
    0
    Odgovori
  2. SVAKA CAST STO NE DOLAZIS VEC SAM SE UPLASIO DA DOVODE JOS JEDNOG DALOA IMAMO IH I SAD DOVOLJNO JOS BI NAM SAMO TI FALIO.

    0
    0
    Odgovori
  3. Idi cvele bićeš im nosioc igre i glavni igrač u timu, to nećeš imati ni u Timoku, pri tom ćeš biti plaćen kao da igraš u Realu. Sprdaj se sa bednicima! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter