5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Dokle ostaje ‘srpski Mesi’!? Popović najavljuje još pojačanja!

Objavljeno: 09.08.15 u 23:19

Predsednik Partizana Zoran Popović govorio je o trenutnim planovima kluba i potvrdio najbitniju informaciju – da su stopirani svi mogući odlasci. 

To je svakako najbitnije u slučaju Andrije Živkovića, za čiji transfer se već pominju velike sume novca, ali će on sigurno ostati i naredne sezone u klubu.

– Andrija Živković je biser Partizana. Upravni odbor ga je prepoznao, stao uz njega i počeo da se bori i za njega i za klub. Bio je na meti menadžera koji nisu imali dobru nameru prema Partizanu. Svakodnevno nam se javljaju za njega, ali on će sigurno ostati igrač Partizana do juna 2016, a činimo sve da potpišemo novi dvogodišnji ugovor. On je sjajan, vaspitan momak ima sve predispozicije da postane veliki igrač. Moram da priznam da sam posle gola Steaui i ja skandirao „Žile, Žile“ – rekao je Popović za Novosti i nastavio priču o budžetu kluba nakon dobrih rezultata u kvalifikacijama za Ligu šampiona:

 – Sa Ligom Evrope smo zatvorili dobar deo budžeta, lične dohotke do maja naredne godine, tu je i prihod od 2,4 miliona evra od transfera Mitrovića. Neće biti problema za funkcionisanje kluba, pa zato razmišljamo više o investicijama u omladinsku školu. Taj novac mora da se vrati tamo, da se kroz internat omogući klincima da se iškoluju. U slučaju plasmana u Ligu šampiona na sumu od UEFA, koja iznosi 14 miliona evra trebalo bi dodati bar još pet miliona raznih prihoda – istakao je Popović. 

On je takođe istakao da u klubu razmišljaju o dodatnim pojačanjima i veruje da Partizan može da prezimi u Evropi.

– Pustili smo nekoliko igrača, postoje upražnjena mesta, razmišljamo još o nekoliko pojačanja. Znamo da je ozbiljan ritam i potreban nam je veći broj igrača. Sigurno je da niko neće biti prodat, iako svakodnevno imamo po pet-šest poziva. Ne smemo da prodajemo igrače, ukazala nam se prilika koju moramo da iskoristimo. Imamo objektivne šanse da prođemo u LŠ. Imamo potencijal da čak i prezimimo u Evropi. Obećavam svim navijačima da će Partizan i protiv BATE igrati najbolje što može, ostaviti srce na terenu i nadam se pozitivnom ishodu – istakao je Zoran Popović, a prenose Novosti.

0
0

5 Komentara

  1. Popovicu,sad ima para pa bratski pomozite KK da ne propadne,tj. da nastavi sampionskom stazom kojok je gazio sve do titule Evropskog sampiona.Bilo je pre nekog vremena da kk,rk,vk budu sekcije u okviru FK,STA JE PO TOM PITANJU URADJENO?

    0
    0
    Odgovori
  2. Mogli bi neki novac da prebacite na racun KK Partizana, steta bi bila da nam propadne kosarka, jer kako stvari stoje od sponzora vajde nema, i ako dodje neki sponzor nece to biti bog zna sta… ja se nadam da ce se KK Partizan biti onaj Partizan koji je bio do pre par sezona, a bice ako se prebaci neki novac tamo, inace smo ga ugasili!

    0
    0
    Odgovori
  3. tako trebaju svi klubovi i eto uspeha u evropi kad bi nasi klubovi uspevali doguravati u evropi i jesen dočekali imali bi sigurno jedno mesto direkt u ligu šampiona i jedno u baražu nebi niko ni odlazio bilo bi para

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako stvarno ispuni sve ovo sto je ovde izneo skidam mu kapu! Za sada ovo uprava radi odlican posao i ako sam moram priznati bio veliki skeptik u vezi njih, ali polako me delima kupuju. Gospodo samo ovako nastavite i imacete podrsku svih Grobara.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter