7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOSAĐANI OGORČENI: Zašto za Vojvodinu važe druga pravila, čemu takav odnos?!

Objavljeno: 09.08.15 u 12:48

Kako se nalaze u konstantnom ritmu četvrtak-nedelja, ali i zbog aktuelnog Sabora trubača u Guči, Vojvodina je zatražila odlaganje današnjeg meča protiv Mladosti u Lučanima, ali je zahtev Novosađana odbijen.

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić sa ogorčenjem je govorio o odbijenom zahtevu Novosađana da se meč sa Mladosti iz Lučana odloži.

– U prethodnim godinama, za vreme u Sabora u Guči, drugima su mečevi odlagani, ali to za Vojvodinu ne važi. Nije prihvaćena molba da nam se izađe u susret, jer su igrači umorni od utakmica na međunarodnoj sceni, a nije pomoglo ni to što u krugu od sto kilometara udaljenosti od Lučana nismo uspeli da pronađemo slobodne hotelske kapacitete kako bismo prenoćili uoči utakmice. Savetovano nam je da po velikoj vrućini putujemo u Lučane na dan meča?! Stvarno mi nije jasan takav odnos prema nama. Vojvodina igra u Evropi i valjda je opšti interes srpskog fudbala da budemo što uspešniji – izjavio je Zlatomir Zagorčić.

I pored toga, ali i potencijalnih problema sa umorom, Zlatomir Zagorčić naređuje juriš na bodove u duelu sa ekipom Mladosti.

– Potrebni su nam bodovi za prodor u vrh tabele i zato ću od igrača zahtevati pobednički pristup. Verovatno će biti promena u ekipi, jer je igračima, koji su u prethodnom periodu poneli najveći teret, potreban predah. Svesni smo da nas u Lučanima očekuje težak okršaj sa motivisanim i kvalitetnim domaćinima, ali verujem da možemo da budemo jači od svih nevolja – veruje Zagorčić.

0
0

7 Komentara

  1. Sve dok se ne objelodani ubistvo Bate Bulatovića prvenstva su neregularna,to ptice na grani znaju.Zvesdaš sam stari i nisam onaj što mrzi druge nego poštujem druge koliko oni poštuju nas,mislim da bi bilo realno da je Vojvodina 5 puta bila prvak zemlje u zadnjih deset godina ali nije zbog namještanja.Ko je ugasio Proleter Zrenjanin?Nema šta da se svađaju Grobari i Delije da su normalni vidjeli bi da mešetari uništiše srpski fudbal svake godine neka bude prvi onaj ko je bolji to nažalost u srpskom fudbalu nije tako!Sve se vidi po rezultatima u Evropi i igrama reprezentacije!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zato sto zvezda treba da se odmori. Znate, igrala je protiv Radnickog u petak pa se onda odmara 9 dana za Vozdovac. Verovatno zbog Kairata.
    Eto zato Partizan igra sreda-subota, a Vojvodina cetvrtak-nedelja.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa samo se zvezdi mogu odlagati utakmice? Po kom osnovu ista ta igra nedeljom, sta i ona kao igra u evropi? Sramota FSS i sudija za kradju na jucerasnjoj utakmici Partizan – Spartak, na kojoj je sudija navlacio za Spartak.

    0
    0
    Odgovori
      • Prvo nije u 100-tom već 95-om! Drugo, po Evropi i svugde u svetu i tada se postižu golovi. Upravo tom golom je pravda zadovoljena jer je Spartaku dosuđen penal za prekršaj vam 16-terca. Šta ti tu nije jasno.

        0
        0
        Odgovori
  4. Kazi otvoreno ko je ta ekipa (i to dve godine) kojoj se odlaze utakmice a ne ovako zavijeno.A ako je vama trebalo da se odlozi utakmicu onda je trebalo i partizanu posto i oni igraju evropske utakmice i igrate u sredu utakmicu u novom sadu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter