2
Evropske lige

HOĆE LI MIHA ZAŽALITI? Monakov ‘Faraon’ pokazao da je zaista čarobnjak sa loptom (VIDEO)

Objavljeno: 09.08.15 u 09:53

Stefan El Šaravi najveće je pojačanje Monaka u dosadašnjem toku prelaznog roka, a ovaj video pokazuje samo delić onoga što je Siniša Mihajlović mogao da ima da je zadržao ‘Faraona’ u Milanu.

Možda je transfer Stefana El Šaravija u Monako bio ugovoren još pre dolaska Siniše Mihajlovića na klupu Milana, a možda je srpski stručnjak i mogao da utiče na njegov ostanak, saznaćemo nekom prilikom.

Ono što smo sada saznali i videli, ako do sada nismo znali, jeste Stefanova neverovatna tehnika potkovanost, u toj meri da u svakom trenutku može sa loptom da uradi šta god poželi.

Nije čudno što ga mnogi u Italiji smatraju najboljim tehničarem tamošnjeg nacionalnog tima. Uverite se i sami.

(youtube / Joan Mangues)

 (youtube / 7iNM)

0
0

2 Komentara

  1. ma dajte ljudi nista posebno, moj drugar koji igra u nasoj ligi iznad beton ovo radi na treningu …………. ustvari ovo bar 50% fudbalera moze da odradi, malo vezbe ………. kad izadje na teren tu se vidi skil ………….. recimo u kosarci play na treningu ubode 90/100 trojki, kad dodje mec sut 30%

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa normalno da ce zazaliti!Samo lud covjek moze se odreci ovakvog igraca,pogotovo kada se zna kakav“opak“tim Milan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter