9
Domaći fudbal

DEN TANA: ‘Delije’ vode klub i određuju trenera, plače mi se zbog Zvezde!

Objavljeno: 09.08.15 u 10:54

Iako se nije dugo zadržao u Fudbalskom klubu Crvena zvezda, mnogi navijači i poznavaoci prilika su mišljenja da se za vreme predsednikovanja Dobrivoja Tanasijevića dobro radilo u Ljutice Bogdana.

Dobrivoje Tanasijević, popularni Den Tana, bio je predsednik Crvene zvezda 2009. godine, a klub je napustio kada se sukobio sa navijačima, koji upravljaju klubom od njegovog odlaska.

– Otišao sam jer nisam želeo da mi navijači određuju ko će biti trener, a ko igrač. Indirektno, Delije vode klub otkad sam ja otišao. Nijedna uprava nije mogla da bude postavljena bez dozvole navijača, što je tragedija, Ma, plače mi se zbog Zvezde – izjavio je Den Tana za ‘Kurir’.

Tanasijević ukazuje na činjenicu da im upravo Statut kluba pruža mogućnost za rukovođenje klubom.

– Statut kluba, promenjen u vreme Vladana Lukića, daje potpunu i legitimnu snagu Delijama. E kad je tako, neka navijači sada izaberu ljude koji će voditi klub i obezbediti novac za njegovo funkcionisanje. Statut kakav ima Crvena zvezda ne postoji nigde na svetu. Dajem milion dolara onome ko mi nađe ne isti nego sličan, jer ovaj Zvezdin statut nema veze sa onim kakav imaju Real ili Barsleona. Jedno je biti navijač, a drugo voditi klub – poručuje Den Tana.

Mnogo se prethodnih dana, pa i nedelja govorilo o preuzimanju kluba od strane Nebojše Čovića, ali nekadašnji predsednik Zvezde nije uveren u takav ishod.

– Čović uopšte nije tako naivan igrač da bi se primio onoga što hoće navijači. Ako se unapred ne obezbedi i ne dogovori s kim treba, neće preuzeti klub. Mada, ništa me u Srbiji više ne može iznenaditi. Molim se bogu da Delije nađu spasioca, da iskoriste svoje pravo koje im daje statut – zaključio je Tanasijević. 

0
0

9 Komentara

  1. opa. vidi ko se javio da komentarise zvezdine vesti! likovi ciji je predsednik direktno doveo do najveceg pogroma srba u istoriji. tuzno

    0
    0
    Odgovori
    • Шта очекујеш од клуба чије су највеће легенде НДХ репрезентативци !? Клуба који је основала нека загорска дивизија !

      0
      0
      Odgovori
  2. DOSAO DJAVO PO SVOJE !!! -NAJVECA TAJNA SRPSKOG FUDBALA: UPRAVNIK GOLOG OTOKA (za cije „vladavine“ je pogubljeno najvise SRBA) KOGA SU ZVALI-ZVER, STVORIO JE CRVENU ZVEZDU !!!- NIKOLA BUGARCIC !!! RUKE SU VAM KRVAVE DO LAKATA OD SAMOG „ZACECA“, TREBA JEDNOM ZA SVAGDA UGASITI TO ZLO I SEME MRZNJE I RAZDORA IZMEDJU SRBA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Bez ikakve namere da vređam ili omalovažavam, ali dečko tebi treba lečenje. Pričaš sa tolikim stepenom mržnje o gašenju mržnje?! Gledaj u svoje dvorište, poprilično problema imaš tamo. Ako nisi jedan od internet navijača i huligana, znaš o čemu pričam…

      0
      0
      Odgovori
    • Drugi osnivac je krcun koi je ubio drazu,nazivaju se kao elitni turski konjanici (delije), ali ipak se nazivaju stubom srpstva-hahahahahaa!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Прочитај књигу Богдана Тиранића ‘Београд за почетнике’.Едукуј се срамота да будеш глуп !

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter