4
Košarka

NOVO POJAČANJE ZA METALAC: U Valjevo stiže reprezentativni bek!

Objavljeno: 08.08.15 u 10:48

Metalac nastavlja da se pojačava za novu sezonu, a novi igrač koji je stigao u redove Valjevčana je dosadašnji košarkaš rumunskog Asesofta, Stefan Pot.

Stefan Pot, koji je nekada nastupao u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a kasnije prešao u novosadsku Vojvodinu, u narednoj sezoni nastupaće u dresu valjevskog Metalca. Prošlu sezonu je proveo u rumunskom Asesoftu, ali je taj klub u velikoj finansijskoj krizi, pa nije bilo realno da Pot tamo i ostane.

– Klub iz Ploeštija je zbog finansijskih problema praktično pred gašenjem, tako da su svi igrači postali slobodni. Stigla mi je ponuda Metalca, znam da je to dobra sredina u kojoj mogu da se dokažem. Verujem da će Metalac sklopiti tim koji će biti konkurentan Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali i ostalim najboljim ekipama iz regionalne lige – rekao je Stefan Pot.

Pot je ovog leta dobio poziv u reprezentaciju i trenutno se nalazi na pripremama nacionalnog tima za Evrobasket u septembru. Ima 21 godinu i igra na pozicijama ‘dva’ i ‘jedan’, odnosno, beka i plejmejkera.

0
0

4 Komentara

  1. Glodarima ćete sigurno da budete ne konkurencija nego za 2-3 mesta ispred, a od Zvezde svetlosnu milju daleko ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter