1
Domaći fudbal

NIKOLIĆ: Zvezdaš sam, Partizan me nimalo ne motiviše, ali bih voleo sa njihovog stadiona u Ligu šampiona

Objavljeno: 08.08.15 u 09:26

Crnogorski reprezentativac koji nosi dres BATE Borisova Nemanja Nikolić rekao je posle žreba koji je njegov tim spojio sa Partizanom da u redovima beloruskog šampiona nisu previše zadovoljni ishodom izvlačenja.

– U klubu su zadovoljni, ne i presrećni ishodom žreba. Ako hoćeš u Ligu šampiona onda moraš da savladaš svakoga ko ti se nađe na putu, a većina smatra da bi lakši posao imali protiv Astane, Skenderbega ili Malmea – preneo je utiske Nemanja Nikolić.

Crnogorski internaionalac je proveo izvesno vreme u najvećem rivalu crno-belih, Crvenoj Zvezdi, ali ističe da mu to neće predstavljati nikakav dodatan motiv ili inspiraciju u predstojećem dvomeču za Ligu šampiona.

– Neće to za mene predstavljati nikakav dodatni motiv. Lepo bi bilo da sa stadiona Partizana odemo u Ligu šampiona, ali to mi nije posebna motivacija. Volim Zvezdu, navijam u svim sportovima za nju, ali ne vidim ništa specijalno u tome što igramo protiv Partizana – rekao je Nikolić.

Za razliku od većine fudbalske javnosti u Srbiji koja smatra da je Partizanova prednost to što revanš igra na svom terenu, Nikolić misli drugačije.

– Mislim da je prednost to što igramo prvi meč pred svojim navijačima. Dok se ekipe ne poznaju najbolje bolje je igrati na domaćem terenu. Tako nas je Dandalk umalo iznenadio, pa smo bili spremni za revanš. Mislim da su šanse za plasman u Ligu šampiona 50:50, jer Partizan ima veoma iskusan tim – zaključio je Nikolić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter