2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA IMA ČEMU DA SE NADA: Za Ligu Evrope protiv Viktorije Plzen!

Objavljeno: 07.08.15 u 13:14

Posle Partizana, i Vojvodina je dobila svog rivala u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a to će Novosađanima biti Viktorija Plzen.

Posle senzacionalne eliminacije italijanske Sampdorije, Vojvodina je pokazala da ne mora nikoga da se plaši. Na dan žreba UEFA je skratila spisak potencijalnih rivala Vojvodine i to na pet klubova: Atletik Bilbao, Viktorija Plzen, Steaua, Legija i Belanenseš.

Svi su se složili da je najbolje bilo izbeći Atletik Bilbao i ta želja se srpskim fudbalskim navijačima ostvarila – Vojvodina će se za grupnu fazu Lige Evrope boriti u dvomeču protiv češke Viktorije Plzen.

Voljom žreba u Nionu odlučeno je da se prvi meč ova dva tima igra u Češkoj 20. avgusta, a revanš će biti sedan dana kasnije na ‘Karađorđu’ u Novom Sadu.

0
0

2 Komentara

  1. Jesam vatreni zvezdas,ali sve cestitke igracima Vojvodine zao mi jedino sto fudbaleri Cukarickog nisu stigli do play ofa zasluzili su jedni i drugi..Nadam se da ce uci u grupnu fazu

    0
    0
    Odgovori
  2. I Vosa i Partizan po meni imaju sans da idu dalje!Ovo je godina Srpskog sporta i jedni i drugi ce proci dalje,sto im od sveg srca zelim!Dobra stvar je sto revanse igraju na svom terenu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter