2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VIDEO SAM DA JE SRPSKI INAT ČUDO: I Božinov izrazio želju pred žreb za plej-of!

Objavljeno: 07.08.15 u 10:00

Valeri Božinov jedan je od udarnih igala u napadu Partizana, iako na početku ove sezone to ne pokazuje u onolikoj meri koliko to od njega očekuju navijači crno-belih.

Izazvao je burne reakcije publike kada u 48. minutu duela sa Steauom nije iskoristio jedanaesterac, ali su visoko podignute ruke po izlasku sa terena pokazale veliko izvinjenje navijačima zbog tog promašaja.

– U momentu kada je lopta pogodila stativu osećao sam se kao da sam upao u košmar. Saigrači su me bodrili da nastavim dalje, svi su verovali u uspeh – rekao je Valeri Božinov i dodao da se sada uverio u ‘čuveni srpski inat’.

– Srpski inat je čudo, to sam video po reakcijama saigrača koji su mi još u poluvremenu govorili da ćemo preokrenuti i da uz onakvu podršku sa tribina ne možemo da ne pobedimo – poručio je bugarski napadač.

Svi u klubu se slažu kako bi najbolje bilo izbeći Bazel, a Božinov ima svoje želje.

– Znam samo da je Bazel najjači i da ne bi valjalo da ih izvučemo. Ne bih zbog tenzija voleo da igramo protiv Dinama. Sada je sve lakše, neka nam iz žreba zapadnu Apoel ili Seltik. – rekao je Božinov i sa tim ishodom žreba bi se već sada složili mnogi navijači Partizana.

Žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona je danas tačno u podne.

0
0

2 Komentara

  1. Drugarski savet svima koji bi da se prave pametni :
    Ne mora igrač da da gol da bi bio dobar na terenu, a može i da se „ne vidi“, a da bude najbolji. Božinov je odlično razigravao i namestio isključenje, sasvim dovoljno premda se od njega očekuje odlično, slažem se.

    0
    0
    Odgovori
  2. Drugarski savet Božinovu ; Više izgaraj na treninzima i utakmicama, Počni da daješ ono što smo očekivali i još uvek očekujemo od tebe. Pravljenjem dobre atmosvere i zanimljivim izjavama nećeš dugo biti miljenik grobara. Budi koncentrisan i brzo traži prazan prostor jer Saša i Žile brzo misle i traže najbolja rešenja.Pruži i Partizanu ono što si ranije pružao i biće ti nezaboravno u našem klubu S poštovanjem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter