25
Domaći fudbal

PROMENE IZ MINUTA U MINUT: Telekom ostaje i potpisuje vredan ugovor sa Crvenom zvezdom

Objavljeno: 07.08.15 u 18:04

Tokom prethodne večeri i današnjeg jutra spekulisalo se da bi odlaskom Predraga Ćulibrka iz Upravnog odbora FK Crvena zvezda naš najtrofejniji klub mogao da ostane bez sponzorstva Telekoma Srbije.

Međutim, te spekulacije su demantovane saopštenjem koje je ova kompanija uputila javnosti.

– Telekom Srbija obaveštava javnost da ostavka generalnog direktora Telekoma Srbija predstavlja lični čin i nije ni u kakvoj vezi sa sponzorstvom FK Crvena zvezda što su pojedini mediji objavili. Telekom Srbija svakako neće odustati od predviđenog potpisivanja sponzorskog ugovora i nastavka dugogodišnje saradnje sa našim najtrofejnijim klubom, piše u saopštenju kompanije Telekom Srbija.

Očekuje se da dve strane uskoro potpišu neddavno dogovoreni dvogodišnji ugovor vredan čak tri miliona evra.

Ono što je ipak izvesno je da su crveno-beli ostali bez donacije Jubmes banke.

0
0

25 Komentara

  1. 3.000.000 drzavno preduzece daje kao sponzorki ugovor klubu koji je preko 50.000.000 evra u dugovima, to je sprdanje sa gladnim narodom, neko ce jednog dana da objasnjava kako su zakljucivani takvi sponzorski ugovori.

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo luzeri, ne pišite i ne komentarišite ako se ne razumete. Telekom ne poklanja te pare Zvezdi. Te pare im se višestruko vraćaju kupovinom SIM kartica i kasnijim dopunama. Konkretno je u pitanju pripejd paket „Moj klub“…postoje kartice sa Zvezdinim i sa Partizanovim aplikacijama na njima

    0
    0
    Odgovori
  3. Zacarani krug u Srbiji…
    Dok Partizan uzima milione iz Evrope cigani to rade iz drzavne kase…
    Sirotinja crnci da bi sve dala drzavi (mafiji) a preko modifikovanih klubova poput cigana se Pare Peru!
    I onda Najtrofejniji Klub!!!
    Nikad ova Srbija nece stati na noge (sa ovom Ekipom)

    0
    0
    Odgovori
    • „Dok Partizan uzima milione iz Evrope cigani to rade iz drzavne kase…“

      Molim te, reci mi da si ovo ozbiljno napisao? A ko je finansirao fk i kk partizan poslednjih 20 i kusur godina? Ili si napaljeni klinac koji ne zna o cemu pricam ( sto imam osecaj da jesi ) ili si neko ko svoj klub voli da gleda iz fotelje ili sa zapadne tribine jednom u 100 godina?!

      Pozdrav.

      0
      0
      Odgovori
  4. Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa,Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa, Zvezda Sponzorusa!!! Najveca Sponzorusa Na Balkanu..

    0
    0
    Odgovori
  5. JBG. putnjicavci, AV se ZA***VA SA VAMA, IAKO STE MU GLAVNO BIRACKO „TELO“ (bez glave..), ODLICNO SE ZNA( U VRHU DRZAVE..) DA SE TELEKOM ZA KOJI MESEC PRODAJE AMERIMA, TAKO DA, OD TE LJUBAVI NEMA NISTA, KAO I OD GASPROMA, KOJI NOVAC OD SPONZORSTVA PREBACUJE NA SVETINJIN ZIRO-RACUN, DOSTA MU JE DA FINANSIRA GUBITNIKE I SECI-KESE.. !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Covic dolazi, koristi Vucica da resi problem u Zvezdi, kupi kajmak, uzima sve pohvale, i na kraju koristi navijace kad se ponovo politicki aktivira, krajnji cilj rusi vladu i premijera.. Mladji ce glasati zato sto je vratio njihovu Zvezdu, stariji zato sto ume sa parama. U svakom slucaju ako bude zeleo da aktivira stranku imace mnogo glasova, a Vucic ce sam sebi skociti usta. Covic je osoba koja je sedela iza Milosevica, Kostunice, Djindjica, Seselja i na kraju i samog Vucica.. Mozda doceka taj dan, da neko sedi iza njega.

    0
    0
    Odgovori
  7. Cekam da mi istekne ugovorna obaveza u Oktobru i nikada vise Telekom internet i Fiksni cu da iskljucim , 3.000.000 e za Zvezdu to je sramota, Partizan treba po toj logici da dobije 24.000.000 evra

    0
    0
    Odgovori
  8. Naslovna vest u Blicu ; Vučić se obraća Delijama, Neće država više pomagati Zvezdi ,kada ste oterali upravu sami vodite klub, To reče predsednjk vlade, a Telekom,državna firma, 3 mil. državnih para Zvezdi za ugovor. Slagao nas Vučko kao da nas ismejava.

    0
    0
    Odgovori
  9. 3.000.000 evra Zvezdi koja u poslednjih 8 godina nije nista donela srpskom fudbalu, pametnom dosta kako se kod nas politika mesa u fudbal treba UEFA neke da izbaci na 5 godina.

    0
    0
    Odgovori
  10. ZVEZDA JE ZLO SRPSKOG SPORTA …VUCIC KADA BI VODIO SRBIJU KAO ZVEZDU BILO BI BOLJE SVIMA A NE DA UZIMA OD NARODA DA BI DAVAO ZVEZDI

    0
    0
    Odgovori
  11. Svi vasi ugovori nece biti veliki koliko cemo dobiti ulaskom u ls a vasa radost sponzorima samo pokazuje kolike ste mizerije. Umesto dq se radujete uspesima fudbalera radujete se sponzorima cije ce pare uzeti novi uo. Ali dobro rezultata fudbalera nema pa vas shvatam. Medjutim pitam se ako vama drzava kao drugpplasiranoj ekipi u drzavi daje toliko ekipi koja ispada iz evrope pre izvucene kiglice u nionu koliko bi da je pravde trebala da da nama. Medjutim radujem se sto mi polako nas klub uzdizemo sportski kroz rezultate fudbalera na terenu a vi cete samo ostati mali sponzorki klub

    0
    0
    Odgovori
  12. Sramota bre 3 miliona zvezdi a bednih 700 hiljada Partizanu kao generalni sponzor!? Sramota!!! Vratite im bre te pare i skinite reklamu sa dresa, ne zasluzuju oni da ih nosite u Ligi Sampiona!!! Ili nek dodaju jos dva miliona pa ih stavite na rukav…

    0
    0
    Odgovori
  13. Grobari, zašto ostavljate novac Telekomu!?
    Svi lepo u Telenor, Sbb, itd… Dok se gov*a partijska ne promene, nema šta da traži bilo koji grobar u toj kompaniji…

    0
    0
    Odgovori
  14. Ovo je skandal. U normalnoj zemlji ovaj covek bi visio na trgu. Mozda Partizan nema navijaca kao CZ ali ima dovoljno da se uspesno suprotstavi ovom kriminalu.

    0
    0
    Odgovori
  15. DRZAVNI PROJEKAT FKCZ-ZLO SRBIJE !!! DOK NAJUSPESNIJI KLUB NEZAVISNE REPUBLIKE SRBIJE SAM SEBE „SPONZORISE“ (kroz prodaju igraca iz sopstvene skole-Teleoptika) i SAM SE BORI KROZ IGRE U EVROPI DA ZARADI NOVAC ZA GOLU EGZISTENCIJU I PROMOCIJU SVOJE ZEMLJE-SRBIJE U SVETU, DOTLE PARAZIT I ZLO SRBIJE-FKCZ RASIPA DRZAVNE PARE NA LOPOVLUKE „LEGENDI KLUBA“ !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Teleoptik ti je napravio ko? Vucelic je oteo kome, pa dao Jsd.Zvezda prvak evrope (na zalost to je najveci uspeh u fudbalu uz zlato sa olimpijade) I trpa se klubu bez tradicije, klubu muslimana, ustasa bratstvo I jedinstvo, a rat je.Radilo se na unistavanju SPC I CZ kao jedinom simbolu Srbima iz Krajne.Dok je Srba bice I Zvezde

      0
      0
      Odgovori
    • A da mi radimo celog zivota za 20 hiljada i finansiramo drzavni projekat.!?
      Onda nas pljuju kada uzmemo pasose u ruke i odemo odavde…

      0
      0
      Odgovori
  16. Ovi rde sta im se prohte, alo bre postoje i drugi klubovi kojima bi trebali da date nesto od nasih para ako ih vec imate!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter