0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŽEGOVIĆ: Pokazali smo zube, sada niko neće smeti na nas! IVANIĆ: Pa ne mora baš taj Dortmund…

Objavljeno: 07.08.15 u 08:52

I pored poraza u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, svi u Vojvodini neizmerno su srećni zbog eliminacije Sampdorije i prolaska u plej-of.

 

– Igrali smo taktički dobro i ovaj rezultat nije baš realan jer smo i mi imali šanse, a oni su iz svoje dve dali dva gola. Najbitnije je da smo prošli. Možda smo očekivali da će oni više da se otvore, pa je to uticalo na tok utakmice – rekao je Ognjen Ožegović posle meča u Novom Sadu i dodao:

– Pokazali smo zube u prvoj utakmici, pa se nisu zaletali. A verovatno se neće zaleteti ni bilo ko drugi, ma koga dobijemo jer su sada svi videli da znamo da igramo fudbal. Što se tiče žreba, daj bože da dobijemo nekog što lakšeg, manite se ovih ekipa iz liga petica. Ali, ako smo pobedili Sampdoriju u Torinu sa 4:0, ne znam zašto ne bismo smeli da razmišljamo i o grupnoj fazi Lige Evrope – poručio je Ožegović.

Njegov saigrač i kapiten Vojvodine, po mnogima i najbolji fudbaler ovog tima, Mirko Ivanić složio se samo delimično sa golgeterom svog tima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Ajde baš ne mora ta Borusija. Sve samo ne njih, ipak su oni pre dve godine igrali finale LŠ. Mada i ko god drugi da dodje verovatno će biti favorit. Ipak, videli smo i protiv Sampdorije da to ništa ne mora da znači – poručio je Ivanić.

Trener Novosađana Zlatomir Zagorčić bio je naravno zadovoljan, ali i pohvalio svoju ekipu koja je igrala bez straha.

– Da imamo strah, ne bismo se bavili ovim poslom. Sampdorija je apsolutno dominirala u igri, ali se posle situacija okrenula i donekle smo kontrolisali igru, imali šanse, koje nismo iskoristili. Generalno, protivnik kojeg smo eliminisali je zaista fantastičan, svaka čast mojim momcima – istakao je Zagorčić koji nema posebnih želja pred žreb:

– Kako onaj gore kaže tako će biti. Nemam posebnu želju, čak ni želju da izbegnemo nekog – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter