10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASILE SE I ‘DELIJE’: Nema velike ljubavi bez velike radosti i velike patnje – to je Crvena zvezda!

Objavljeno: 07.08.15 u 10:48

Posle brojnih dešavanja u fudbalskom klubu Crvena zvezda i odlazaka vodećih funkcionera, svoj sud i glas su podigli i najverniji navijači crveno-belih.

Nakon što je ‘nogu povukao’ Slaviša Kokeza, a zatim i Ivica Tončev, Predrad Ćulibrk, Aleksandar Antić i na kraju i generalni direktor Zvezdan Terzić, svoj glas sada i zvanično podigli su i navijači Crvene zvezde.

Oni su izrazili svoje nezadovoljstvo još u meču protiv Radničkog iz Niša kada su crveno-beli remizirali sa Nišlijama 1:1, a sada su i javno poslali jasnu poruku javnosti.

Evo i kompletnog saopštenja najvernijih navijača Crvene zvezde:

– S obzirom na to da su svi uzeli za pravo da se ovih dana obraćaju zvezdaškoj javnosti, red je da se i mi kao grupa oglasimo. Nećemo odgovarati nikome ništa, jer ne želimo da još više produbljujemo situaciju u kojoj se nalazi naš klub.

Ako je neko bio veran i tolerantan svih ovih godina, to smo bili mi. Kao deo kluba koji sa najviše emocija prati dešavanja u Crvenoj zvezdi, suzbijali smo emotivne reakcije i provodili dane u međusobnim raspravama svesni težine situacije.

Na utakmici protiv Radničkog je kulminiralo nezadovoljstvo. Tada su i oni najstrpljiviji izgubili strpljenje. Navijači sa svih tribina – ceo stadion, poslao je poruku upravi.

Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali da je trenutak da se povuku iz kluba. Dvadeset hiljada ljudi je stalo iza jedne poruke i kao retko kada, i istok i zapad i sever su bili složni. Zato pozivamo sve zvezdaše da u narednim utakmicama napunimo stadione kao nikad do sada, kako bismo poslali poruku svakome ko želi da se posveti našem klubu u narednom periodu.

Takođe, mnogo je bitno da igrači i trener znaju da smo uz njih i samo ovim pristupom im to možemo pokazati. Samo ‘Delije’, popunivši sve stadione, mogu to da pokrenu. I zato, svi na stadion sada kada je najteže!

Nema velike ljubavi, bez velike radosti, ali i bez velike patnje.
E, to je Crvena zvezda! – stoji u saopštenju ‘Delija’.

0
0

10 Komentara

  1. Bilo bi zaista lepo kada bi napravili anketu za iskrene ljubitelje Zvezde koja bi glasila ovako a)da se otarasimo vodja i olosa sa tribine b) aktuelnog rukovodstva .. . bas me zanima kakav bi rezultat bio …

    0
    0
    Odgovori
  2. Kazete“mi Delije…pa..dvadeset Hiljada“…i td i td…Blago nam si-ako“toliko nas“ je za smenu…A Vi Gospoda-, Koliko Nas Nije za to iii „Dokle“ ovako…Nas je preko 100.000 hiljada-recimo-, Da Nismo za TO…i Sta dalje…Izbolite Pa Vi“Vas 20.000 hiljada(mnogo cas je) Vodite klub…Zavucite ruke u dzepove-izvadite“bar 100 ev. i dajte klubu….No…tesko je-tesko….E moja Zvezdo-kad ovoliko dugo Oni vode glavnu rec…Blago nam je!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Pridruzujem se apelu u jednom komentaru…prestanite sa tucama, izbacite huliganstvo sa stadiona. Ja bih i moje unuke poveo na utakmicu ali ne mogu iz poznatih razloga. Molim sve delije da se urezume ako im je stalo do voljenog kluba.

    0
    0
    Odgovori
  4. Mene niste pitali jesam li za smenu uprave, ja nisam skandirao upravi napolje, ja ne zelim tuce na Severu vec da mogu mirno sa avojih 40 i kusur godina da idem na Sever jer tu sam odrastao i zelim do kraja zivota na Sever da idem ali se po malo pomeram udesno i ustupam mesto mladjima I JA SAM DELIJA

    0
    0
    Odgovori
  5. Znate da cete uskoro „umreti“ i cemu onda-STRAH !!!?? STRAH, panicni sindrom od gasenja devastiranog kluba, PAKAO i SMRT koja vam dolazi kao blagoslov posle duge i teske bolesti !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter