0
Evrokupovi

FOTO: oranews.tv

JERMAKOVIČ: Mnogi srpski igrači u svetu su prošli čuvenu Partizanovu školu

Objavljeno: 07.08.15 u 15:43

Današnji žreb koji je obavljen u Nionu srpskom prvaku Partizanu za rivala u poslednjem kolu kvalifikacija zaLigu šampiona dodelio je beloruskog predstavnika BATE Borisov, čiji trener Aleksandar Jermakovič neobično ceni naš fudbal.

– Prva pomisao na Partizan je da su to visokokvalitetni igrači sa vrlo izraženim individualnim veštinama. Srbija je zemlja fudbala. Kada je u pitanju izvoz igrača inferiorni su samo u odnosu na Brazil. Srbi se pojavljuju širom sveta, a mnogi od njih su prošli kroz Partizanovu školu fudbala. Osim toga, naš protivnik ima neverovatnu podršku navijača. obično je to svih 33.000 ljudi na stadionu. Očekujem spektakle u Borisovu i Beogradu, rekao je Jermakovič, a prenosi Sport klub.

Podsetio je trener beloruskog šampiona da u svom timu ima igrače iz naše zemlje koji su direktno vezani za najvećeg Partizanovog rivala – Crvenu zvezdu.

– Budite sigurni da ću nekoga iz stručnog štaba poslati da Partizan gleda uživo. I u našem timu imamo igrače iz Srbije, Mladenovića i Nikolića, za koje ce ovi mečevi biti od posebnog znacaja, zbog njihovog odnosa sa Crvenom zvezdom.

BATE posle 14 kola u domaćem šampionatu zauzima prvo mesto na tabeli sa 38 bodova odnosno ima osam poena više od Dinama iz Minska koji sa klupe predvodi upravo bivši igrač i trener Partizana Vuk Rašović. Zanimljivo je da će se upravo ova dva kluba međusobno sastati već u ponedeljak.

Šta je o žrebu imao da kaže trener Partizana Zoran Milinković pročitajte OVDE, a ko je novo pojačanje crno-belih možete da vidite klikom OVDE.

Detaljnije o beloruskom šampionu možete da pročitate na ovom linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter