6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOĆE LI CRVENO-BELI OSTATI I BEZ TRENERA? Do kada će Božović ostati na klupi Zvezde (ANKETA)

Objavljeno: 07.08.15 u 00:17

Dan za nama obeležile su ostavke gotovo svih članova rukovodstva Crvene zvezde, koji su poslušali „naredbu“ koja je stigla sa tribina Marakane posle remija sa niškim Radničkim u meču 3. kola Superlige Srbije.

Ono što je zanimljivo je da se trener Miodrag Božović nije oglašavao za sada odnosno da je redovono obavljao svoje radne obaveze tj. vodio je današnji trening kojem su prisustvovali i pojedini navijači.

Delije se spremaju da pruže podršku igračima i stručnom štabu i na poslednjem treningu pred nedeljni duel sa Voždovcem koji bi ipak trebalo sa klupe da vodi iskusni stručnjak.

O svojoj daljoj sudbini na mestu šefa struke u Crvenoj zvezdi Božović će doneti tek naredne nedelje, prema saznanjima beogradskih medija.

Do kada će Božović ostati na klupi Crvene zvezde?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Crvena zvezda meč 4. kola Superlige Srbije igra u nedelju od 17 sati na Vračaru gde će je ugostiti ekipa Voždovca.

Pročitajte i kakva je odluka Disciplinske komisije FSS u vezi sa kažnjavanjem trenera Crvene zvezde.

0
0

6 Komentara

  1. U fudbalu srpskom treba pogledati I ekipu koju cine zecevic curkovic bjekovic Karadzic te ulogu ruzica dacica tadica marjanovica.U osam sezona partisan je otimao titule ,o laziranim mecevima novinari cute.Fss stoji iza svih titula partizana,jer su sudije aktivno igrale za partisan,a prijateljski timovi pustali partizan da pobedjuje.Partizan je izasao u prvi plan sa zgarista rusene,urusavane I srusene Zvezde…

    0
    0
    Odgovori
  2. -Vase “ teskoce“ nisu proistekle iz haosa, ili rasula, ili bezvlasca, vec, naprotiv, IZ PRETERANOG LOPOVLUKA od strane SOPSTVENIH „LEGENDI KLUBA“ !!! … .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Realno,ni ja ne bih ostao.Neka vodi Zvezdu tvrdo jezgro i oni pljuvači sa zapada što su u petak došli samo zato što je ulaz bio besplatan i iskoristili to da skandiraju upravi!

    0
    0
    Odgovori
  4. On je vec bivsi trener samo mu jos nisu rekli ali problem je sto ce uzeti leepe pare koje je vodja obecao i jos ga kuci vraca vladin avion. Ako kokeza posle ostavke nije vratio kljuceve od aviona zajeno sa foteljom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter