13
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE KRENUTI VUJANIĆEVIM STOPAMA? Iz crveno-belog u crno-beli dres

Objavljeno: 07.08.15 u 18:50

Posle Dejana Tomaševića, Miloša Vujanića i Luke Bogdanovića još jedan košarkaš koji je ponikao u Crvenoj zvezdi mogao bi da obuče dres najvećeg rivala Partizana.

Kako saznaju vesti-online Partizan je uspostavio kontakt sa bivšim plejmejkerom Crvene zvezde Aleksandrom Cvetkovićem koji je prethodne dve sezone proveo u dresu skopskog MZT-a.

Kako prenosi ovaj portal već je zakazan sastanak za subotu na kome bi sa jedne strane trebalo da se pojave Duško Vujošević i Velimir Gašić, a sa druge Aleksandar Cvetković i njegov menadžer.

Jasno je da se crno-beli nalaze u nezavidnoj finansijskoj situaciji i veliko je pitanje šta osim košarkaškog napretka mogu da ponude Cvetkoviću čija se karijera u poslednje tri sezone nalazi u stagnaciji.

Crvena zvezda bi mogla uskoro da dobije pojačanje na centarskoj poziciji, a o kome se radi saznajte klikom OVDE.

0
0

13 Komentara

  1. Kako igrač, takav klub, škart škartu, nema više državnih para, nema no časova ljubavi, tj.divljenja. MORODOR JE PAO! SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Ko umije, njemu dvije..“, sto bi rekao Sir Oliver !! POZNATOM MAGIJOM PARTIZANA-PROTIV STUBOVA SRAMA !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!! MI nista novo ne moramo izmisljati, ISTORIJA RADI ZA NAS-PONOVO, ZAUVEK !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter