3
Košarka

FOTO: KKCZ

VELIKO PRIZNANJE: Zvezdin reprezentativac na ‘Ol-star’ meču

Objavljeno: 06.08.15 u 23:11

Još jedno priznanje za KK Crvena zvezda i rad sa mlađim kategorijama stiglo je ovog puta sa adrese FIBA Evropa. Juniorski reprezentativac Boriša Simanić, dobio je poziv za ucešće na „Ol-star“ utakmici koju organizuje evropski ogranak svetske kuće košarke.

Simanić se tako našao u društvu 24 najtalentovanija juniora Evrope, koji će odigrati revijalni mec u francuskom gradu Lilu 18. septembra ove godine. Utakmica se odigrava kao manifestacija u sklopu Evropskog prvenstva 2015. i trenerskog seminara koji se takođe održava u organizaciji FIBA Evropa u vreme trajanja kontinentalnog šampionata.

Poziv Simaniću na utakmicu najboljih juniora Evrope predstavlja još jednu potvrdu dobrog rada u mlađim selekcijama KK Crvena zvezda Telekom, ali i ogromnog potencijala koji Simanić pokazuje u prethodnih nekoliko sezona.

Boriša Simanic je 2013. godine osvojio srebrnu medalju na evropskom prvenstvu za kadete, dok je ovog leta sa juniorima Srbije bio peti na EP u Volosu. Sa Zvezdom je osvojio titulu šampiona u kadetskoj konkurenciji 2014. godine kao i šampionski pehar na finalnom turniru Evrolige u Milanu prošle godine.

0
0

3 Komentara

  1. Eto vam odgovor ko hoce da ugasi aba ligu i istupi iz uleb takmicenja. Nakon toga ulazi u obecanu fiba ligu sa kosovskim klubovima. Na kraju ce se klupko odmotati

    0
    0
    Odgovori
    • Postoje ustanove u kojima se lece ludaci,tebi bih savetovao sto pre da odes u jednu od njih i potrazis pomoc,jer ti je preko potrebna!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter