1
Domaći fudbal

POSLEDNJA U NIZU: Još jedna ostavka u UO Zvezde!

Objavljeno: 06.08.15 u 17:21

Posle potpredesdnika Slaviše Kokeze i Ivice Tončeva, generalnog direktora Zvezdana Terzića, članova UO Predraga Ćulibrka, Branka Radujka, Branislava Đurđevića, Aleksandra Antića, crveno-bele je napustio i Dušan Bajatović.

Direktor Srbijagasa podneo je ostavku na članstvo u Upravnom odboru i to kao poslednji u nizu.

– Prihvatio sam da budem član Upravnog odbora sa idejom da fudbalski klub Crvena zvezda, koji za mene predstavlja nacionalnu instituciju, pomognem da prebrodi teškoće koje je imala u svom radu. To sam u prethodnom periodu i činio, koliko su to moje mogućnosti dozvoljavale. S obzirom na najnovija dešavanja, koja su poznata široj sportskoj javnosti smatram da je najcelishodnije da podnesem neopozivu ostavku na članstvo u Upravnom odboru fudbalskog kluba Crvena zvezda – navodi se u Bajatovićevompismu javnosti.

Podsetite se i šta je sve na vanrednoj konferenciji za medije rekao Zvezdan Terzić.

 

0
0

1 Komentara

  1. Neverovatno koliko politicara u zvezdi. Celi drzavni vrh, a mi se pitamo odakle im pare. Sad se vidi da je zvezda na budzetu Srbije, odnosno na ledjima gradjana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter