9
Košarka

FOTO: STARSPORT

KOLIKO PUTA VIŠE? Saznalo se koju količinu THC-a je u krvi imao Vilijams!

Objavljeno: 06.08.15 u 17:56

Bivši košarkaš Zvezde Markus Vilijams, uz Bobija Marjanović jedan od najzaslužnijih za triplu krunu Zvezde, sasvim sigurno neće na teren pre 2016. godine. Čeka ga suspenzija…

Markus Vilijams bio je pozitivan na doping testu na marihuanu, posle prve utakmice finala plej-ofa između Crvene zvezde i Partizana (78:64) koja je odigrana 12. juna. Za to es saznalo 15. jula, 40 dana posle testa u Beču.

Bivši košarkaš crveno-belih se nije žalio, a kako ‘Blic’ saznaje nađeno mu je 950 nanograma THC u krvi, sedam puta više od dozvoljenog. FIBA je zbog učestalosti upotrebe marihuane američkih košarkaša pomerila dozvoljenu granicu sa 30 nanograma THC na 120…

Pred Vilijamsmom je najmanje šest meseci suspenzije, najviše koliko može da dobije su dve godine zabrane igranja.

Ingerencije nad njim je preuzela FIBA, pošto mu je isteo ugovor sa Zvezdom i u tom slučaju KSS nema ništa sa tim slučajem. 

Igrao je Vilijams sjajno u plej-ofu, ali je ovim bacio veliku mrlju na pružene partije. Dostan komentara bilo je na društvenim mrežama, prisetite se najzanimljivijih…

0
0

9 Komentara

  1. pa stako je bio naduvan? ko u danasnje vreme nije duvao??? meni to nije nikakav doping braco!!!! ajmo svi na buksnu bice nam svima lepse!

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije on bio bolji zato sto je bio naduvan, naprotiv bio je losiji. Jer marihuana ne daje snagu, niti poboljsava koncetraciju vec je naprotiv smanjuje pa tako da je on igrao protiv a ne za Zvezdu !

    0
    0
    Odgovori
  3. Znači li to da će se utakmice gde je on igrao registrovati u korist protivničkog tima. Ko će onda biti Šampion ove godine, ili je G.Čović opet promenio ime kluba pa se onda ne zna ni koliko je ko šta osvojio.

    0
    0
    Odgovori
    • Brate,nismo zasluzili ove godine da budemo sampioni,budi realan,oni su bili bolji I Zasluzeno su pobedili.. Nista nebi znacilo da ovaj lik I nije bio naduvan,jednostavno su bili bolji,vise su zeleli pobedu I to Ti je to!.. Budi realan

      0
      0
      Odgovori
    • Joj brate ja bih cutao da me neko naduvan pobedi, a ne da jos trazim da mi neko pokloni pobedu. Da je bio na kokainu pa ajde da kukas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter