2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZGLEDA DA JE ‘TEŽAK SLUČAJ’: Disciplinci FSS ponovo preskočili Božovića

Objavljeno: 06.08.15 u 21:13

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je ponovo zasedala i ponovo je kažnjavala, ali i ponovo je odložila odluku o sankcijama za trenera Crvena zvezde Miodraga Božovića.

Naime, iskusni stručnjak će i dalje čekati kaznu za isključenje koje je zaradio u meču 1. kola protiv OFK Beograda pošto „disciplinci“ još uvek ne mogu da se dogovore kako da ga sankcionišu.

S obzirom na sva dešavanja na Marakani moguće je da popularni Grof i ne dočeka kaznu odnosno da zajedno sa ljudima koji su ga doveli u Ljutice Bogdana i on napusti brod koji nezaustovljivo tone ka dnu.

Sa druge strane kazne su stigle ostale „igrednike“ pa je tako predsednik niškog Radnickog Vidak Perović zbog isključenja na mecu sa Zvezdom u Beogradu kažnjen sa mesec dana zabrane obavljanja funkcije, igrač tog kluba Rosić preskočiće jedan meč zbog crvenog kartona, a trener golmana domaćih Srđan Maksimović kažnjen je sa 20.000 dinara.

Zbog nekorektnih izjava, 20.000 dinara platiće trener Voždovca Bratislav Živković, 50.000 njegov pomoćnik Branko Vojinović, koliko i strateg Spartaka Stevan Mojsilović.

Podsećamo, Crvena zvezdaje tokom dana ostala bez gotovo celog rukovodstva pošto su klub redom napuštali Ivica Tončev, Zvezdan Terzić, Dušan Bajatović, Aleksandar Antić, a pre njih još juče na isti potez se odlučio i Slaviša Kokeza.

0
0

2 Komentara

  1. Толе мајстор чека дерби па пред дерби да му изрекну казну дотле пролонгирају, код тог човека ништа није случано случајности не постоје

    0
    0
    Odgovori
  2. Sramota!!! Kaznjavaju ljude zbog prekrsaja u 2 i 3 kolo s ovog nabedjenog trenera za iskljucenje u 1 kolo ne kaznjavaju

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter